2024 Indian Challenger Elite Tanıtımı

2024 Indian Challenger Elite Tanıtımı

2024 Indian Challenger Elite Tanıtımı

2024 Hindistan serisinin öne çıkan özellikleri arasında yeni bir Indian Challenger Elite, tamamen yeniden tasarlanmış bir PowerBand Audio sistemi ve tüm seride renk güncellemeleri yer alıyor. The Challenger Elite sıvı soğutmalı PowerPlus 108ci V-Twin tarafından destekleniyor ve iddia edilene göre 122 hp ve 128 ft-lb tork üretiyor. Durdurma gücü, önde çift 4 mm yarı yüzer diski ısıran Brembo 320 pistonlu radyal montajlı kaliperlerden ve arkada 2 pistonlu kaliper ve 298 mm yüzer diskten gelir. ABS standarttır. Ön süspansiyon, 43,5 inç hareket sunan 1 mm ters teleskopik çatal ile sağlanır ve arkada 4,5 inç hareket ve elektronik olarak ayarlanabilen ön yüke sahip bir Fox monoshock bulunur.

Uyarlanabilir LED far, LED sürüş lambaları, ayarlanabilir parlamalı ön cam, sürücü ve yolcu başlık basamakları, ısıtmalı elcikler, heybe ışıkları, heybe kapatmaları, gün boyu sürüş konforu için tamamen yeni, özel dikişli bir sele ve üç seçilebilir sürüş modu bulunur: Tur, Standart ve Spor. 2024 Challenger Elite ayrıca Indian Motorcycle'ın Hintli bagger'lar ve touring modelleri için tamamen yeniden tasarlanmış tamamen yeni PowerBand Audio sistemi ile standart olarak geliyor. Sistemin yeni nesli güçlü sese, tamamen yeni stile ve fabrika destekli kaliteye sahiptir. Sistemde dört adet 100 watt'lık hoparlör, iki kaporta hoparlörü ve iki heybe hoparlörü bulunur. Her hoparlör, titanyum kaplama kubbelerle yontulmuş, modern bir görünümle daha da vurgulanan hoparlörleri vurgulamak için yumuşak beyaz LED halkalar kullanan UnderGlow aydınlatmayı öne çıkarır.

Hoparlörler, standart 50 watt'lık hoparlörlere göre ses ve netlikte bir artış sağlıyor ve sistemin yeni Bass Boost Tune'u, müziği daha derin bas tepkileriyle canlandırıyor ve bu da önceki PowerBand Audio tekliflerine kıyasla %50 daha fazla bas sağlıyor. Yeni Dinamik EQ, hız ve koşullar değiştikçe en yüksek kalitede ses için otomatik olarak optimize edilir. Hoparlörler dayanıklıdır, suya dayanıklıdır ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sunmak için yol, rüzgar ve gaz gürültüsünü kesmek üzere tasarlanmıştır. Belirli Indian Motorcycle bagger'ları ve touring modelleri, fabrikada önceden yüklenmiş PowerBand Audio ile bayi katından hemen satışa sunulacak. 

Yeni PowerBand Audio sistemi, sorunsuz kurulumla 2020-2024 modelleriyle de uyumludur. Kurulduktan sonra, motosikletin Ride Command tarafından desteklenen 7 inçlik dokunmatik ekranı, PowerBand Audio hoparlörlerini otomatik olarak tanır ve motosikletin ses menüsünü hemen yükseltir ve sürücüler, herhangi bir müzik türü için ayarları ve arama seviyelerini tamamen özelleştirmek için dokuz bantlı bir ekolayzır alır. Güç Kaynağı Sıcaklık Koruması, devre sıcaklığını aktif olarak izler ve aşırı sıcak koşullarda dahili hasarı veya sistemin kapanmasını önlemek için ayarlar. Sağlam tasarım, suya, kire ve döküntülere karşı koruma sağlayan Ultra Coat sızdırmazlık ile suya dayanıklıdır. PowerBand Audio, ABD'de tasarlanıp üretilmiştir ve fabrika garantisiyle desteklenmektedir.

Biniciler, ses sistemlerini üst kaportada 800 watt, alt kaportalarda 200 watt, heybelerde 200 watt ve tur bagajında 200 watt olmak üzere 200 watt'a kadar çıkarabilirler. Sürücüler ayrıca 2020-2023 bagger ve touring modellerinde PowerBand Audio sistemlerini yerel bayilerinde Bass Boost Tune yazılım yükseltmesi ile güncelleyebilirler. Tüm 2024 motosikletler, PowerBand Audio hoparlörleri kurulduğunda otomatik olarak canlanacak olan Bass Boost Tune ile standart olarak gelecektir.

Önceki Haber YAMAHA XSR900 GP İncelemesi
Sonraki Haber SYM ADXTG 400 İncelemesi
Benzer Haberler