2024 Vespa Dünya Günleri

2024 Vespa Dünya Günleri

2024 Vespa Dünya Günleri 

Pisa'nın Pontedera ilçesi, gerçekleşecek olan dört günlük coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapacak. Vespa'nın doğduğu ve 1946'dan beri kesintisiz olarak üretildiği bu özel yerde, 18 Nisan Perşembe ile 21 Nisan Pazar günleri arasında binlerce Vespa sever büyük bir kutlamayla bir araya gelecek.

Dünyanın dört bir yanından gelen ulusal Vespa Kulüplerinin yıllık toplantısı olan Vespa Dünya Günleri'ne 54 ülkeyi temsil eden 8.000'den fazla Vespisti katılacak. Bu katılımcılar arasında, etkinlik kayıtları açıldıktan sonraki ilk saat içinde bile 3.000 kişi buluyor. Ayrıca, Vespa'nın direksiyonunun arkasındaki Pisa Topraklarını keşfetmeye istekli binlerce meraklı insan ve destekçi de etkinliğe katılacak. Pontedera Belediye Başkanı Matteo Franconi, bu uluslararası etkinliğin binlerce katılımcıyla gerçekleştirilmesinden dolayı büyük bir gurur duyduklarını dile getiriyor. Franconi ayrıca, bu etkinliğin Pontedera şehri için büyük bir tanınırlık sağlayacağını ve bölge için önemli bir kilometre taşı olacağını da vurguluyor.

Etkinlik, zaman ve mekâna yayılan bir programla gerçekleşecek ve Toskana'nın benzersiz güzelliklerini dünyaya tanıtmayı da amaçlıyor. Vespa sevgisini paylaşan meraklılar, arkadaş grupları ve aileler bu toplantıda bir araya gelecekler. Toskana Bölgesi ve Terre di Pisa sponsorluğunda düzenlenecek olan bu yerel etkinlik, Pontedera'ya ek olarak Valdera bölgesindeki diğer 20 belediyeyi de kapsayacak. Çünkü Vespa, bu bölgedeki eski Motor City Pisti'nin önemli bir parçası olarak tarihe geçmiş.

Önceki Haber Honda Milano Moda Haftası'nda Sürdürülebilirlik ve İnovasyonun Öncüsü Olarak Parlıyor
Sonraki Haber Honda Motosiklet Günleri'nin Üçüncüsü Heyecanla Başlıyor!
Benzer Haberler