2024 Vespa Primavera ve Sprint S Güncelleme İncelemesi

2024 Vespa Primavera ve Sprint S  Güncelleme İncelemesi

2024 Vespa Primavera ve Sprint S Güncelleme İncelemesi 

Vespa, 2024 Vespa Primavera ve 2024 Vespa Sprint S olmak üzere iki scooter'ını güncelledi. Her iki model de klasik Vespa karakterini korurken yenilenmiş bir stile kavuşuyor ve her ikisi de gazla çalışan bir motorla veya bir elektrik motoruyla sunuluyor. Bu iki Vespa ayrıca çok çeşitli donanım seviyeleri ve renklerde geliyor. 

Vespa Primavera ve Sprint ilk olarak 1960'ların ortalarında ortaya çıktı. 2013 yılında Vespa, Primavera'yı erişilebilirlik, kentsel rahatlık ve stile odaklanan "küçük gövdeli" bir scooter olarak geri getirdi. Vespa Sprint, 2014 yılında küçük gövdeli scooter'ların daha eğlenceyi seven ve genç ruhlu olarak tanıtıldı. Her iki scooter da tam çelik bir gövde üzerine inşa edilmiştir ve birçok bileşeni paylaşır, ikisi arasındaki büyük farklar stil dokunuşları ve renk seçenekleri şeklinde gelir. 

2024 güncellemeleri arasında yeni kumanda paneli, yeni tutamaklar ve yeni bir ön kalkan yer almaktadır. Ayrıca Primavera'nın beş jant teli ve Sprint S'nin altı jant teli ile tekerlekler de yenilendi. Koltuk yeni malzemelerle güncellendi. Vespa Primavera ve Sprint S'e yapılan yükseltmelerin çoğu elektronik alandan geliyor. Yeni bir gösterge paneli, bir analog hız göstergesini, bir tripmetre, yakıt tüketimi ve ortalama ve maksimum hızı gösteren 3 inçlik bir LCD ekranla birleştiriyor. LCD göstergeleri ayrıca sürücünün bir akıllı telefona bağlanmasına izin verir. Akıllı telefon bağlantısı Vespa Primavera Tech'te standart olarak sunulur ve diğer modellerde seçenek olarak sunulur.

150cc versiyonunda, Vespa Primavera Tech opsiyon paketi, bir akıllı telefona bağlandığında telefon görüşmelerini, mesajları ve müzik bilgilerini gösterebilen 5 inçlik bir TFT ekran ekler. Ayrıca tüm modellerde LED far, arka lamba ve göstergeler de yeni. Hem Vespa Primavera hem de Vespa Sprint S, içten yanmalı motor veya elektrik motoru ile temin edilebilir. İçten yanmalı motor versiyonları, üç supaplı ve elektronik yakıt enjeksiyonlu hava soğutmalı 50 zamanlı motora sahip 150cc veya 4cc deplasmanlı olarak mevcuttur. 

Elektrikli seçenek, akıllı telefon bağlantısı, anahtarsız sistem ve 5 inç TFT ekran ekleyen Primavera Tech donanım paketini içerir. Vespa, elektrikli güç aktarma organlarının tüm teknik özelliklerini henüz açıklamadı. Gençlik enerjisi temasına uygun olarak, bu Vespa'lar çok çeşitli renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Primavera, krom kaplamalarla birlikte gelir ve Bianco Innocente, Nero Convinto, Verde Amabile, Arancio Impulsivo veya Blu Enérgico'da mevcuttur.

Primavera S donanımı farklı bir koltuk, kaplamalar ve grafikler içerir ve Bej Avvolgente, Nero Convinto Opaco veya Giallo Curioso renklerinde mevcuttur. Primavera Tech seçeneği Blu Energic Opaco veya Grigio Entusiasta'da gelir.
Vespa Sprint S, Bianco Innocente, Nero Convinto Opaco, Verde Ambizioso, Rosso Coraggioso veya Blu Eclettico modellerinde mevcuttur. Fiyatlandırma henüz açıklanmadı. Daha fazla bilgi için Vespa web sitesini ziyaret edin.

Önceki Haber Kymco'nun Güncellenen Scooter’larını İnceleyelim
Sonraki Haber Falcon FR-250 Videolu İncelemesi – ProSofi Youtube Kanalı
Benzer Haberler