2025 Triumph Thruxton Final Sürümü Meraklılarıyla Buluşuyor

2025 Triumph Thruxton Final Sürümü Meraklılarıyla Buluşuyor

2025 Triumph Thruxton Final Sürümü Meraklılarıyla Buluşuyor

   1964'te sınırlı sayıda üretilen bir yarış motosikleti olarak tanıtılan Triumph Thruxton, dayanıklılık yarışlarında erken başarı elde etti, 1969 Thruxton 500 mil yarışında üç podyum sırasını da aldı ve Isle of Man TT Mountain Course'u saatte 100 milden fazla turlayan ilk seri üretim motosiklet oldu. Stil, yol tutuşu ve performansın benzersiz bir karışımıyla Thruxton, dünyanın dört bir yanındaki spor odaklı "ton-up" sürücüleri tarafından sevildi.

2004 yılında, Triumph yeniden üretilmeye başlandıktan sonra, modern Thruxton 900, 69 hp hava/yağ soğutmalı paralel Twin ile güçlendirildi. Ancak efsanevi kafe yarışçısının performans potansiyeli, 2016 yılından itibaren Thruxton 1 hp ve 200 lb-ft tork zirvesine sahip 96.83cc paralel-Twin'in "yüksek güçlü" bir varyantıyla arttı.

Triumph Thruxton Final Edition, Thruxton RS'yi temel alır ve iddia edilen 1 hp ve 200 lb-ft tork üreten Triumph'un Yüksek Güçlü 104.83cc paralel-Twin'ini kullanır. 270 derecelik krank mili düzeni, V-Twin benzeri derin bir egzoz sesi yayar.

  Finale Yakışır Çok Özel O Tasarım

 Thuxton Final Edition'ın en çarpıcı özelliği, elle boyanmış altın ince çizgili özel Competition Green boya şemasıdır. Özel bir dokunuş, her bisikletin onu boyayan sanatçı tarafından imzalanmış olmasıdır. Bu özel renkler, dünya lideri boya tesislerinde bu ayrıntıyı uygulamak için eğitilmiş sanatçılar tarafından uygulanmıştır. Her çizgi, o muhteşem bitişi elde etmek için uzun ve sürekli darbelerle uygulanan özel olarak geliştirilmiş boya kullanılarak elle boyanmıştır.

   Her Thruxton Final Edition, Thruxton 1200 tasarım ekibi üyeleri ve Triumph CEO'su Nick Bloor tarafından imzalanan, motosikletin VIN numarasını içeren bir orijinallik sertifikası ile birlikte gelir. Her motosikletle birlikte altın kaplamalı ve "Final Edition" grafik dolgulu benzersiz bir Final Edition motor rozeti de verilecek.

   Tamamen ayarlanabilir süspansiyon, Showa Big Piston ters çevrilmiş çatal ve Öhlins sırtlı amortisörler içerir. Hafif 17 inç alüminyum 32 kollu jantlar, kavrayıcı Metzeler Racetec RR lastiklerle donatılmıştır. Önde, Brembo M50 radyal monoblok kaliperler, ABS tarafından desteklenen yüksek performanslı frenleme sağlar.

   Thruxton'un klasik stili, sürüş modu ayarı, vites konumu göstergesi, yakıt seviyesi ve kilometre sayacı dahil olmak üzere bir bakışta bilgi sağlayan LCD ekli iki yuvarlak analog gösterge içerir. Üç sürüş modu (Spor, Yol ve Yağmur), gaz tepkisini ve çekiş kontrolünü koşullara uyacak şekilde ayarlar. Bir USB şarj bağlantı noktası standarttır. Thruxton Final Edition, metalik Competition Green renk şemasına ve altın ince çizgilere ek olarak zıtlık oluşturan siyah yan panellere ve çamurluklara, tankta altın Heritage Triumph logosuna ve Thruxton Final Edition markasına sahiptir.

   80'den fazla orijinal Triumph Thruxton aksesuarı, arka koltuk, yolcu ayaklıkları ve tutunma rayı içeren bir "yolcu kurulumu" da dahil olmak üzere mevcuttur. Final Edition'a özel, sınırlı sayıda üretilen Competition Green boya şemasıyla mükemmel uyum sağlayacak şekilde renk uyumlu özel bir aksesuar kokpit kaplaması da mevcuttur.

   Triumph Thruxton Final Edition'ın için ön siparişler şimdi Triumph bayilerinden verilebilirmektedir, motosikletler 2024 baharından itibaren bayilere ulaşacaktır.

Önceki Haber Honda Scooterları 2024 için yeniledi
Sonraki Haber Honda Motocompacto Scooter,İncelemesi
Benzer Haberler