2025 Triumph Trident Özel Baskısı

2025 Triumph Trident  Özel Baskısı

2025 Triumph Trident  Özel Baskısı

Triumph, motosiklet dünyasının efsanevi figürlerinden "Kaygan Sam" Trident'in izinde ilerliyor ve 2025 Trident Triple Tribute Special Edition'u tanıtıyor. Bu özel baskı model, 1970'lerde Man Adası'nda ardışık beş Isle of Man TT yarışını kazanan 750cc Triumph Trident'in ruhunu taşıyor. Trident Triple Tribute, beyaz, mavi ve kırmızı renklerle bezeli olan ve o efsanevi yarış makinesinin anısına saygı gösteren bir tasarıma sahip. Bu özel modelin ismi, "Slippery Sam" lakabıyla bilinen ve bir zamanlar yağ püskürten bir tıkanıklığa rağmen mucizevi bir şekilde beşinci olan Trident'in hikâyesinden bu yana geliyor.

Triumph ticaret müdürü Paul Stroud, Trident 660 modelinin dünya genelinde büyük bir başarı elde ettiklerini belirtiyor. Bu orta ağırlıklı roadster, mükemmel fiyat-performans dengesi ve üç silindirli motoruyla genç ve deneyimsiz binicileri cezbetmeyi başarıyor. Özel baskı modeli, ikonik stile sahip olmanın yanı sıra ekstra teknoloji ve dinamik performans sunuyor. Beyaz ve mavi renklerin kesiştiği kırmızı tank grafiği, özel bir görünüm sunarken, üç renkli detaylar ön çamurluk, kuyruk ve sinekte tekrarlanıyor.

Triumph Trident Triple Tribute, Shift Assist çift yönlü hızlı vites değiştirme ve göbek tavası gibi özelliklerle standart donanıma sahip. Mekanik olarak, 660cc Üçlü motoru ve Nissin ön frenleri ile güçlendirilmiş. Bu özel baskı modeli, sadık Triumph hayranları ve genç biniciler için heyecan verici bir seçenek olacak. 2025 Triumph Trident Triple Tribute, Nisan ayında Kuzey Amerika'daki bayilerde yerini alacak.

Önceki Haber Yamaha'nın Elektrikli Motokros Motosikleti Geliyor
Sonraki Haber BMW, Agresif Bir Arazi Versiyonu Mu Geliştiriyor? Yolda Yeni HP2 Mi?
Benzer Haberler