Alpinestars Supertech R10 İncelemesi

Alpinestars Supertech R10 İncelemesi

Alpinestars Supertech R10 İncelemesi

Alpinestars, 60 yıllık tecrübesini taşıyan İtalyan firması olarak, motosiklet dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Supertech R10, firmanın tarihindeki ilk tam yüz trafik kazası kaskı olarak öne çıkıyor. MotoGP'deki teknik sürüş ekipmanı ve yeniliklerin lideri olan Alpinestars, bu kask ile koruma, aerodinamik, iç hava akışı, görüş alanı, uyum ve konforu en üst düzeye çıkarıyor. Supertech R10, ECE 22.06, DOT ve FIM standartlarına tam uyum sağlayarak en üst düzey yol ve yarış kaskları arasında yer alıyor. Tam gövdeli hava yastığı takımları da dahil olmak üzere kask, kullanıcıya üstün koruma sunuyor. Kaskın kabuğu, dört katmandan oluşan sert bir kompozit yapıya sahip. 3K karbon dış tabaka, tek yönlü karbon kompozit tabaka, aramid elyaf tabakası ve cam elyafı tabakası, çarpma kuvvetini etkili bir şekilde emip dağıtarak sürücüyü maksimum güvenlikle koruyor.

Kaskın iç kısmında bulunan EPS astar, altı farklı yoğunluğa sahip sekiz bölümden oluşuyor. Bu tasarım, sürücünün kafasına mükemmel bir uyum sağlarken, aynı zamanda darbe anında etkili bir koruma sunuyor. Yanak pedleri acil durum serbest bırakma sistemine sahiptir ve kask kayışı paslanmaz çelik DD halkalarla güvenli bir şekilde sabitlenmiş. Supertech R10, Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği simülasyonlarından geliştirilen bir tasarıma sahip. Tam boyutlu bir rüzgar tünelinde harcanan zaman ve Alpinestars'ın kendi Moto2 makinesini kullanma deneyimi, kaskın rüzgar direncini azaltarak sürüş deneyimini optimize ediyor.

Yarış sırasında başın daha sabit tutulması, takılma ve dik durma avantajlarıyla birleşen yan kanatlar ve vizör tasarımı, sürücünün rahatlığını arttırırken aynı zamanda baş ve boyundaki yorgunluğu azaltıyor. Kask, değiştirilebilir iki açık sırtlı arka spoiler ile birlikte geliyor. Bu spoilerler, yol kullanımı için kısa ve deri bir takım elbise üzerindeki kamburla çalışmak üzere tasarlanmış daha uzun olan, sürtünmeyi %4,45 oranında azaltarak sürüş performansını arttırıyor. Alpinestars Supertech R10, güvenlik, konfor ve performansı bir araya getirerek motosiklet tutkunları için üst düzey bir seçenek sunuyor. Şimdi tam üretim modeliyle mevcut olan bu kask, sınırlı sayıda 200 Lansman Baskısı özel ürününü takip ediyor. Hemen siz de bu benzersiz kask deneyimini yaşamak için siparişinizi verin.

Önceki Haber REVER, Motosiklet Tutkunları İçin PDF Harita Uyumluluğunu Başlattı
Sonraki Haber Forma Arbo Dry Bot İncelemesi
Benzer Haberler