Alpinestars Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Yelekleri

Alpinestars Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Yelekleri

Alpinestars Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Yelekleri

Alpinestars, motosiklet dünyasında bir çığır açarak Tech-Air otonom Hava Yastığı Sistemini deri ve kanvas yeleklere entegre ediyor. Tech-Air 3 Deri ve Kanvas yelekler, V-twin sürücülerinden tur binicilerine, şehir içi gezginlerden hafta sonu savaşçılarına kadar herkes için mükemmel bir koruma sunuyor. Bu yenilikçi yelekler, paketlenebilir ve özerktir, bu da her türlü sürüş tarzına uygun hale getiriyor.

Alpinestars'ın Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Sistemleri, bağımsız ve giyilebilir bir koruma sağlıyor, böylece her sürücü, motosikletten bağımsız olarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşıyor. Hafif yapısı ve paketlenebiliyor tasarımı, kullanılmadığında kolayca saklanabiliyor ve her türlü hava koşulunda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Deri ve Kanvas Sistemlerin dış şasi tasarımı, istenirse özelleştirmeye olanak tanıyor. Eklemek istediğiniz yamaları veya nakışları kolayca dikilebiliyor, böylece yeleğinizi kişiselleştirebiliyorsunuz. Tech-Air 3 Sistemi, son teknoloji ürünü yapay zekâ teknolojisi ve gelişmiş çarpışma izleme performansıyla donatılmış. 6 entegre sensörü sayesinde, çeşitli sürüş senaryolarında en iyi çarpışma izleme performansını sağlar ve sürücünün güvenliğini ön planda tutuyor.

Sistemin çalışma durumu, ön göğüste bulunan gizlenmiş LED ekran sayesinde kolayca görülebiliyor. Bu ekran, hava yastığının çalışma durumunu gösterir ve sürücüyü uyarıyor. Alpinestars'ın çarpışma algılama tetikleme algoritması, sistemin çarpışmadan önce hava yastığını ne zaman açacağını doğru bir şekilde belirliyor. Bu sayede, sürücünün üst gövdesini koruyor ve darbe enerjisini %95'e kadar azaltıyor.

Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Sistemleri, kullanıcı dostu bir uygulama aracılığıyla kolayca güncellenebiliyor. Bu sayede, sürücüler her zaman en güncel yazılıma sahip olurlar ve sürüşlerini daha güvenli hale getirirler. Alpinestars Tech-Air 3 Deri ve Kanvas Yelekleri, şık, pratik ve güvenli bir seçenek sunuyor. Her sürücü, bu yelekleri ceketlerinin üzerine veya altına giyerek her yolculukta gönül rahatlığıyla sürüş yapabilir.

Önceki Haber Acerbis’in YZ250F / YZ450F Kızak Plakaları Tanıtımı
Sonraki Haber LS2 4X Motosiklet Kaskı İnterkom Sistemi Piyasada!
Benzer Haberler