Alpinestars, Tech-Air 7x Hava Yastığı Sistemini Duyurdu

Alpinestars, Tech-Air 7x Hava Yastığı Sistemini Duyurdu

Alpinestars, Tech-Air 7x Hava Yastığı Sistemini Duyurdu

Bu son teknoloji hava yastığı sistemi, giyilebilir elektronik teknolojisinin en son evrimini temsil ediyor. Motorculara maksimum koruma sağlamak üzere tasarlanan bu sistem, kullanıcıya özel sensörler ve algoritmalar kullanarak anında tepki verme yeteneğiyle öne çıkıyor. Tech-Air 7x, daha kompakt ve kullanımı daha kolay bir tasarıma sahip. Önceki model olan Tech-Air Race'in yerini alarak, Tech-Air ailesinin bir parçası olarak sunuluyor. Bu aile, Tech-Air 10, Tech-Air 5, Tech Hava 3 ve Teknik Hava Off-Road gibi çeşitli modellerle birlikte, sürücülerin yarış pistinden sokaklara ve çamurlu yollara kadar her türlü sürüş deneyimine uygun bir teknoloji-hava sistemi sunuyor. 

Tech-Air 7x, Tech-Air uyumlu yarış takımları ve ceketlere entegre edilebileceği gibi bağımsız bir yelek olarak da kullanılabiliyor. Tech-Air uygulaması, sürücülere yeleğin durumu, pil durumu ve diğer önemli bilgileri kontrol etme imkanı tanıyor. Ayrıca, ürün yazılımını güncellemek için de kullanılabiliyor. USB-C şarj portu ile göğüsteki aktivasyon kapağına kolay erişim sağlanarak, Tech-Air 7x'i uyumlu vitese entegre etme konusunda pratiklik ve konfor elde ediyorsunuz.

Tech-Air 7x, genişletilmiş kapsama alanına odaklanarak, sırt, göğüs, köprücük kemikleri ve omuzlar için kapsamlı koruma sağlıyor. Bu da önceki Tech-Air 10 modelinden farklı olarak kalça korumasını içeriyor. Yenilikçi sensör teknolojisi, 12 sensörü içeriyor ve bir çarpışma durumunda hava yastığının ne zaman açılacağını izlemek için yapay zekayı kullanıyor. Omuzlarda iki üç eksenli ivmeölçer, daha iyi performans ve hassasiyet sağlıyor.

Alpinestars'ın hava yastığı yelekleri, CE sertifikalı pasif koruyuculara kıyasla darbe kuvvetini önemli ölçüde azaltma yetenekleriyle öne çıkıyor. Bu da sürücülerin güvenliğini en üst düzeye çıkarmak adına oldukça büyük bir adım. Tech-Air 7x, Nisan 2024 itibariyle satışa çıkacağı söyleniyor. Bu yeni nesil hava yastığı sistemi, sürücülere önceki modellerden daha fazla konfor, kullanım kolaylığı ve güvenlik sunmayı hedefliyor.

Önceki Haber Paragon 6 Isıtmalı Eldiven İncelemesi
Sonraki Haber MT Kaskları KRE+ İncelemesi
Benzer Haberler