Answer Racing 25 Serisi Tanıtımı

Answer Racing 25 Serisi Tanıtımı

Answer Racing 25 Serisi Tanıtımı

Motokros performansı ve inovasyonla eş anlamlı olan efsanevi off-road giyim markası Answer Racing, performanslarının sınırlarını zorlayan sürücülere yardımcı olmaya odaklanan yeni görünüm ve teknolojiye sahip Answer 25 serisini görücüye çıkarttı. 

Üç Farklı Donanım Koleksiyonu

Answer 25 serisi, her biri belirli sürücü ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayan üç farklı donanım koleksiyonuna sahip: Elite, Arkon ve Syncron.

Elite Serisi

Elite Serisi, Answer Racing'in işçiliğinin zirvesini temsil ediyor. %100 polyester esnek dokuma şasi ve sırçalı hakiki deri diz panelleri gibi birinci sınıf malzemeler içeren Elite donanım, en zorlu sürücüler için benzersiz konfor, hareketlilik ve dayanıklılık sunuyor.

Arkon Serisi

Arkon Serisi, performans ve değer arasında mükemmel bir denge kuruyor. Dayanıklı 600D Oxford polyesterden üretilen ve rahat bir Atak Pozisyonu desenine sahip Arkon donanımı, hem kaliteye hem de uygun fiyata öncelik veren sürücüler için oldukça ideal.

Syncron Serisi

Syncron Serisi, işlevsellikten ödün vermeden Answer Racing deneyimine bir giriş noktası sunuyor. Syncron formaları, sürücüleri serin ve kuru tutmak için nemi emen polyester kumaştan üretilirken, pantolonlar ise gelişmiş koruma için dayanıklı oxford kumaşlar ve yüksek performanslı diz panellerinden oluşan bir kombinasyona sahip.

Yenilikçi Eldiven Seçenekleri

Answer serisi, forma ve pantolonların ötesine geçerek farklı sürüş tercihlerine uyum sağlayacak üç eldiven stili sunuyor. Sürücüler ister nefes alabilirliğe (Aerlite), konfor ve kavramaya (Ascent) veya her ikisinin birleşimine (Peak) öncelik versin, Answer eldivenleri her sürücü için mükemmel bir uyum ve performans sağlıyor. Eldivenler, Haziran ayının sonunda satışa sunulacak.

Dayanıklılık, Esneklik ve Nefes Alabilirlik

Answer Racing Marka Elçisi ve eski profesyonel AMA motokros ve Supercross sporcusu Nick Wey, "Answer Racing 2025 ürün teklifleri, yüksek kaliteli yapıyı kullanarak dayanıklılık, esneklik ve nefes alabilirliğe odaklanıyor" dedi. “Üç ürün serisinin her biri, pistte öne çıkmanızı sağlayacak benzersiz tasarımlara sahip. Bu yeni ürünlerin gelmesi uzun zamandır bekleniyordu ve Turn 14 Dağıtım'ın sahipliğiyle markanın geleceği heyecan verici olacak." Koleksiyonların üçü de yetişkin ve genç bedenlerinde mevcut. Çok çeşitli ürün yelpazesiyle Answer 25 serisi, pistte ve arazide yaklaşık 50 yıllık harika ürünleri kutluyor. Answer 25 Koleksiyonu, sürücülere en iyi performansı sunmak için tasarlanmış forma, pantolon ve eldiven serilerini barındırıyor. Elite, Arkon ve Syncron koleksiyonlarıyla, her seviyeden sürücü için mükemmel seçenekler sunan bu seri, inovasyon ve performansın mükemmel bir birleşimini temsil ediyor.

Önceki Haber RST IOM TT Brandish 2 CE Deri Ceket İncelemesi
Sonraki Haber Sena 5R LITE Motosiklet İnterkomu İncelemesi - MotorcuMuhabbeti
Benzer Haberler