Arora MojitoPro S İncelemesi

Arora MojitoPro S İncelemesi

Arora MojitoPro S İncelemesi

Üstün teknolojisi ve standartları aşan donanımıyla Arora MojitoPro S, yeni nesil 125cc'lik LONCIN MOTOR'uyla güvenli, konforlu ve ekonomik bir sürüş keyfi sağlıyor. Sportif tasarımı ve en son teknolojiyle buluşan Mojito Pro-S, dört renk seçeneği, sessiz çalıştırma özelliği, TFT ekranı ve 125 cc su soğutmalı motoruyla daha çekici ve daha zarif bir deneyim vaat ediyor.

MojitoPro S, 125 cc silindir hacmiyle güçlü bir performans sunuyor. Tek Silindir 4 Zamanlı motor tipi ve otomatik CVT şanzımanıyla kolay kullanım sağlıyor. Maksimum güç 11.50 HP @ 7000 Rpm, maksimum tork ise 12 Nm @ 6000 Rpm'dir. ABS fren sistemi, ön ve arka disk frenlerle birleşerek güvenli bir sürüş sağlıyor. Ön ve arka lastikleriyle (120/70-12) yola mükemmel bir tutuş sağlıyor. Ayrıca, su soğutmalı motoruyla performansıyla birlikte soğuk havalarda dahi sorunsuz bir sürüş sunuyor.

Arora MojitoPro S, modern tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. TFT ekranı kullanımı kolaylaştırırken, USB/TYPE-C bağlantısıyla multimedya deneyimini zenginleştiriyor. Ayrıca, 1985 mm uzunluğu, 740 mm genişliği ve 1140 mm yüksekliğiyle dengeli bir yapı sunuyor. 136 kg net ağırlığıyla kolay manevra yapılmasını sağlıyor.

Düğmeden ateşleme özelliği ve elektrikli ECU ile daha çevre dostu bir sürüş sağlıyor. 9.5 lt'lik yakıt tankı kapasitesiyle uzun mesafelerde bile ekonomik bir seçenek sunuyor. Arora MojitoPro S ile yeni başlangıçlar için en uygun zaman şimdi! Hem şehir içi ulaşımda hem de uzun yolculuklarda güvenli, konforlu ve ekonomik bir deneyim için MojitoPro S tercihinizi yapın.

Önceki Haber ZEEHO AE8 S+ Tanıtımı
Sonraki Haber Mondial Nevada 250 İncelemesi
Benzer Haberler