BFGoodrich'in Yeni T/A KO3 Arazi Lastiği İncelemesi

BFGoodrich'in Yeni T/A KO3 Arazi Lastiği İncelemesi

BFGoodrich'in Yeni T/A KO3 Arazi Lastiği İncelemesi

BFGoodrich, şirketin üstünlüğünü korumak ve genişletmek için tamamen yeni bir arazi lastiği olan T/A KO3'ü piyasaya sürüyor. Lastiğin görünüşünün ve özelliklerinin, rakiplerini korkutacak düzeyde olduğu açıkça görülüyor. Yeni T/A KO3 lastiği, arazi sürücülerinin ihtiyaçlarına yönelik üretilmiş. BFGoodrich'in en yeni ve en iyi lastik teknolojilerini kullanarak arazi kullanıcılarına istedikleri her şeyi sunmayı hedefliyor. 

Yeni sırt deseni ve bileşiği, dayanıklılık ve uzun ömür sağlamak için geliştirilmiş. Optimize edilmiş ayak izi ve tam derinlikte 3D kilitleme boruları, daha eşit aşınma ve ıslak, kaygan yüzeylerde daha iyi kavramayı sağlıyor. Tırtıklı omuz tasarımı ve Çamur Fobik Çubukları, KO2'nin olağanüstü çamur ve kar çekişini iyileştirerek Üç Zirveli Dağ Kar Tanesi şiddetli kar derecesini kazanmasına yardımcı oluyor. KO3, daha iyi yan duvar tokluğu için tasarlanan CoreGard Teknolojisi ve "nesnelerin yan duvarı takmasını ve bölmesini önlemeye yardımcı olan" Gelişmiş Bir Sapma Tasarımı ile donatılmış. Başka bir deyişle, garip bir kayaya çarptığınızda, lastik onu saptırmak ve delmemek için tasarlanmış.

Lastik ayrıca 80 bin km garanti ve 60 günlük memnuniyet garantisi ile birlikte geliyor. Ancak T/A KO2 testime dayanarak muhtemelen bu garantilere ihtiyaç duymayacaksınız gibi görünüyor. BFG, önümüzdeki iki yıl içinde 100 farklı boyutta T/A KO3'ü piyasaya sürmeyi planlıyor. İlk lansman şu anda mevcut olan 13 boyutu içeriyor. Bu Ağustos'ta 17, Ekim ayında ise 5 yeni boyut daha eklenecek. Ek olarak, 52 farklı boyut ise gelecek yıl içinde kullanıma çıkartılacak.

Önceki Haber SHARK, Troy Lee'nin Yeni Kask Serisini Duyurdu
Sonraki Haber IXON M-SKEID Macera/Tur Ceketi ve Pantolonu İncelemesi
Benzer Haberler