Black Tea Motorbikes'in Yeni Harikası: Elektro Karıştırıcı 'Wildfire' Ön Siparişte

Black Tea Motorbikes'in Yeni Harikası: Elektro Karıştırıcı 'Wildfire' Ön Siparişte

Black Tea Motorbikes'in Yeni Harikası: Elektro Karıştırıcı 'Wildfire' Ön Siparişte

Münih merkezli e-mobilite öncüsü Black Tea Motorbikes, heyecan verici yeni elektrikli motosikleti "Wildfire"ı görücüye çıkarttı. Black Tea Motorbikes'in kurucusu Viktor Sommer, elektrikli motosikletlerin kişisel ulaşımı daha canlı ve dinamik hale getireceğine inanıyor. Sommer, geleneksel motosikletlerin ham gücüne ve yoğun ivmesine olan tutkusunu, piyasadaki mevcut elektrikli alternatiflerde bulamayınca, kendi çözümünü yaratmaya karar verdi.

Black Tea Motorbikes'in ilk elektrikli motosikleti olan Şenlik Ateşi'nin başarısının ardından, Sommer ve ekibi şimdi de Elektro Karıştırıcı "Wildfire"ı sunuyor. Wildfire, paslanmaz çelik çerçevesi ile sektörde bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Bu sağlam ve dayanıklı çerçeve, motosikletin piller ve kontrol cihazları gibi hayati bileşenlerine daha fazla alan sağlıyor. Ayrıca, ultra sert paslanmaz çelik ve alüminyum kullanımı sayesinde, Wildfire zamanla oluşabilecek ezik, hasar ve korozyona karşı dirençli bir yapıya sahip. Her bir parçası Almanya'da üretilen ve Münih'teki Black Tea Motorbikes tesislerinde titizlikle monte edilen Wildfire, uçak yapımında kullanılan güçlü perçinlerle bir araya getiriliyor. Bu alüminyum ve paslanmaz çelik kombinasyonu, motosikletin bakım gereksinimlerini minimuma indirirken, korozyona karşı yüksek direnç sağlıyor. 

Wildfire, 3.3 kW Şarj Tankı ile donatılmış, herhangi bir şarj istasyonunda, duvar kutusunda veya normal prizde şarj edilebiliyor. Bu sistem sayesinde, her pilin tam şarj edilmesi yalnızca 1,5 saat sürüyor. Daha hızlı bir şarj deneyimi için, mobil 6,6 kW şarj cihazı kullanılarak şarj süresi yarıya indirilebiliyor ve saatte 150 km'ye kadar şarj edilebiliyor. Her Wildfire modeli standart olarak bir batarya ile birlikte geliyor, ancak menzilinizi ikiye katlayarak tek bir şarjla 250 km'ye kadar seyahat etmenizi sağlayacak ikinci bir batarya ekleme seçeneği de mevcut. Tip 2 şarj kablosu ise, koltuğun altındaki 5 litrelik saklama bölmesinde rahatça saklanabiliyor. Elektro Karıştırıcı "Wildfire", elektrikli motosiklet tutkunlarına heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmayı vaat ediyor. Black Tea Motorbikes'in yenilikçi tasarımı ve ileri teknolojisi ile Wildfire, elektrikli ulaşımda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Önceki Haber SYM DRGBT İNCELEMESİ
Sonraki Haber Hero Splendor XTEC 2.0 İncelemesi
Benzer Haberler