BMW K 1600 GTL İNCELEMESİ

BMW K 1600 GTL İNCELEMESİ

BMW K 1600 GTL İNCELEMESİ

Siz tek başınıza olun ya da bir yol arkadaşıyla seyahat ediyor olun, BMW K 1600 GTL altı silindirli güçlü motoru ve tasarımındaki inceliklerle sürüş deneyiminizi zirveye taşımak için sizlerle buluşuyor. Her bir detayı, K 1600 GTL'yi sadece bir motosikletten daha fazlası yapıyor. Özel tasarlanmış kol dayama yeri, çanta seçenekleri ve motosikletin estetiğini tamamlayan çeşitli krom parçalar, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda pratik ve işlevsel bir kullanım sağlıyor.

Adaptif far teknolojisi ve tamamen LED farlar, K 1600 GTL ile gece ve gündüz güvenli sürüşü bir araya getiriyor. Su sıçramalarına karşı korumalı özel havalandırmalı şarj bölmesi ise sürücülerin akıllı telefonlarını daima şarjda tutmalarını sağlayarak iletişimde kalmanın rahatlığını sunuyor. 10,25 inç TFT renkli ekran, entegre harita navigasyonu ve bağlantı özellikleri, sürücüye benzersiz bir kontrol sağlıyor. Dört programlanabilir düğme, sürücünün en çok ihtiyaç duyduğu fonksiyonlara anında erişim sağlıyor, böylece sürüş odaklı ve güvenli bir deneyim sunuyor.

Standart paketin bir parçası olan özel ses deneyimi, sürüşünüzü bir konser atmosferine dönüştürüyor. Menü gezintisi özelliği, kullanıcı dostu bir ara yüz sunarak, sürüş sırasında dikkatinizin dağılmadan keyif almanızı sağlıyor. Metalik Meteor Tozu gövde rengi, Option 719 siyah dövme jantları ve Option 719 sele sahip K 1600 GTL, sadece bir motosiklet değil, bir sanat eseri. Opsiyonel donanım seçenekleri, motosikletinizi daha da kişiselleştirmenizi sağlıyor, LED yardımcı farlar, Anahtarsız Sürüş ve hırsızlık önleme alarmı gibi özelliklerle donatılmış.

Comfort paketi, Pro vites asistanı ve diğer özellikler, K 1600 GTL'i sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillendiriyor. "Mesafe Aşığı" ve "Ayrıcalıklı" versiyonları, sürüş deneyiminizi daha da yükseltir ve motosikletinizi özelleştirmenin yeni kapılarını aralıyor. 10,25 inç renkli TFT ekran, BMW Motorrad Connected uygulaması ile entegre bir deneyim sunuyor. Bölünmüş ekran modu ve çoklu kontrolör, sürüşü daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyime dönüştürüyor. BMW K 1600 GTL, atletik, dinamik ve üst düzey konforu temsil ediyor. Her detayda özelleştirilebilir ve sürücüyü unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor. Yolda geçen her anı bir maceraya dönüştürün.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Tip: Yağ/su soğutmalı, sıralı altı silindirli dört zamanlı motor, silindir başına dört supap

Çap / Strok: 72 mm x 67,5 mm

Kapasite: 1.649 cc

Motor Gücü: 6.750 dev/dak’da 160 bg (118 kW)

Maksimum Tork: 5.250 dev/dak’da 180 Nm

Sıkıştırma Oranı: 12,2 : 1

Karışım Kontrolü: Elektronik emme borusu enjeksiyonlu dijital motor yönetim sistemi: BMS-O ile throttle-by-wire (Gaz Kelebeği ile Elektronik Kontrol)

Emisyon Kontrolü: Kapalı çevrim 3 yollu katalitik konvertör, EU-5 emisyon standardı

Yakıt Tipi: Kurşunsuz süper (maks. %15 Etanol, E15) / ROZ 95 / 90 AKI

Azami Hız: 200 km/sa üzerinde

100 km'de Yakıt Tüketimi (Dünya Motosiklet Test Ölçümüne göre): 5,9 litre

CO2 Emisyonu (Dünya Motosiklet Test Ölçümüne göre): 137 g/km

Alternatör: 700 W nominal güce sahip üç fazlı alternatör

Akü: 12 V / 16 Ah, bakım gerektirmez

Önceki Haber KYMCO AK 550 Premium İNCELEMESİ
Sonraki Haber Ducati Streetfighter V4 İncelemesi
Benzer Haberler