Chigee AIO-5 Lite İncelemesi

Chigee AIO-5 Lite İncelemesi

Chigee AIO-5 Lite İncelemesi

Motosiklet dünyasında devrim niteliğinde bir aksesuar olarak Chigee AIO-5 Lite,  karşımıza çıkıyor. Bu Bluetooth destekli TFT gösterge paneli, hemen her motosiklete yüksek teknolojili bir görünüm ve gelişmiş işlevsellik kazandırıyor. Özellikle TFT devrimini kaçırmış eski model motosikletler için tasarlanmış olan Chigee AIO-5 Lite, bu motosikletlere yeni bir soluk getiriyor. Örneğin, 2017 model bir Yamaha MT-09'u ele alalım. Bu motosiklet, hala güçlü bir performans sunmasına rağmen, geleneksel bir LCD gösterge paneli ile sınırlı kalıyor. Bu durum, teknoloji meraklısı sürücüler için bir eksiklik olabilir.

Chigee AIO-5 Lite, temel olarak bir uydu navigasyon cihazına benziyor. Ancak motosiklete monte edildiğinde, en üst düzey macera ve gezi motosikletlerinde bulunan özelliklerin birçoğunu sağlıyor. 5 inçlik ekranı, Apple Carplay ve Android Auto desteği sayesinde telefonunuzun ekranını yansıtma, müzik kontrolü, aramaları yanıtlama ve navigasyon gibi işlevleri yerine getirme imkanı sağlıyor. Ayrıca, hız göstergesi, pusula ve kör nokta tespiti gibi özellikler de mevcut.

Chigee AIO-5 Lite’ın kutusunda, montaj sisteminden kablo bağlarına kadar çeşitli aksesuarlar da bulunuyor. Sistem, opsiyonel olarak lastik basıncı izleme sistemi ve kablosuz uzaktan kumanda gibi ek bileşenlerle de desteklenebiliyor. Ayrıca, BMW motosikletleri için özel olarak geliştirilmiş AIO-5 Play özelliği sayesinde, Wonder Wheel aracılığıyla sistemin kontrolü sağlanabiliyor. Chigee AIO-5 Lite, eski model motosiklet sahiplerine modern bir sürüş deneyimi sunarken, aynı zamanda güvenlik ve konforu da artıran bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. Bu yenilikçi aksesuar, motosikletine teknoloji ve stil kazandırmak isteyenler için ideal bir çözüm sağlıyor.

Önceki Haber NEXX X.WED3 Zero Pro İncelemesi
Sonraki Haber Kriega Max28 Sırt Çantası İncelemesi
Benzer Haberler