DJI Osmo Action 4 İncelemesi

DJI Osmo Action 4 İncelemesi

DJI Osmo Action 4 İncelemesi

Asiyon kameraları dünyasında adından söz ettiren bir model olarak karşımıza çıkıyor: DJI Osmo Action 4. Önceki model olan Action 3'e göre ince bir yükseltme sunan bu kamera, özellikle düşük ışık koşullarında üstün performans sağlayan 1/1,3 inçlik daha büyük bir sensörle donatılmış. Bu sayede, saniyede 120 kare hızında 4K video çekebilme yeteneği kazanmış. Ayrıca, 10 megapiksel fotoğraf çözünürlüğü ve 155° Ultra Geniş Görüş Alanı (FOV) ile hem geniş açılı hem de net çekimler elde etmenizi mümkün kılıyor.

DJI'nin sunduğu HorizonSteady sabitleme sistemi, çekimler sırasında oluşabilecek sarsıntıları en aza kadar indirirken, RockSteady 3.0 ise ultra pürüzsüz genel çekimler için akıllı sabitleme sağlıyor. Kamera, su geçirmezlik konusunda da oldukça iddialı; özel bir kasaya ihtiyaç duymadan 59 feet derinliğe kadar su geçirmeyen ve zorlu koşullara dayanıklı bir yapıya sahip. Bu özellikleri, ekstrem sporlar ve zorlu doğa koşullarında kullanılmak üzere ideal hale getiriyor. DJI Osmo Action 4'ün ön ve arka tam renkli dokunmatik ekranları, kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor. Manyetik hızlı çıkarma montaj sistemi, kameranın kullanımını daha da pratik bir hale getiriyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı seçenekleri sayesinde, kamera DJI'nin Mimo akıllı telefon uygulamasına bağlanarak uzaktan kumanda, mobil düzenleme ve aygıt yazılımı güncellemeleri gibi işlemleri kolayca yapabiliyor.

Kameranın görüntü kalitesi beklentilerin ötesine kadar geçiyor. Zengin renkler, keskin detaylar ve ultra geniş lens modu ile elde edilen görüntüler, kullanıcılarını son derece memnun ediyor. Sabitleme sistemi ise özellikle motosiklet sürüşleri ve zorlu arazilerde mükemmel performans sergiliyor. Gövde tasarımı, kullanım kolaylığı sunarken, metal muhafaza ve bölme erişim kapılarının kullanımı biraz zor olabiliyor. DJI Osmo Action çeşitli montaj paketleriyle fiyat farkları oluşabiliyor. Motosiklet/Dağ Bisikleti paketi gibi seçeneklerle daha geniş bir kullanım yelpazesi sunuyor. Eğer sağlam bir aksiyon kamerası arıyorsanız, DJI Osmo Action 4, sunduğu özelliklerle dikkat çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Önceki Haber LS2 Throttle Spor Motosiklet Ceketi
Sonraki Haber SP Connect Moto Mount 3D: Gidonlu Motosiklet İçin Üstün Akıllı Telefon Montajı
Benzer Haberler