Ducati, özel Diavel V4 special'ı üretmek için otomobil markası Bentley ile anlaştı

Ducati, özel Diavel V4 special'ı üretmek için otomobil markası Bentley ile anlaştı

Ducati, özel Diavel V4 special'ı üretmek için otomobil markası Bentley ile anlaştı

Ducati, lüks otomobil markası Bentley ile işbirliği yaparak Diavel V4 cruiser'ının sadece 500 adetle sınırlı özel bir versiyonunu üretiyor. Bu işbirliği, "Bentley için Ducati Diavel" adını taşıyan bu özel versiyonun, standart Diavel modeline dayanarak tasarlandığını gösteriyor. 166 beygir gücü üreten aynı 1158cc V4 Granturismo motora sahip. Bu özel versiyon, Miami Beach'teki Art Basel haftasında tanıtıldı ve iki marka arasındaki ilk işbirliğini temsil ediyor. Ayrıca, Bentley müşterileri için ayrılan 50 adet "Ducati Diavel for Bentley Mulliner" modeli de bulunuyor.

Özel model, standart alüminyum döküm monokok şasi, gelişmiş yalın hassas elektronikler ve çarpıcı yan profili gibi özelliklere sahip. Tasarım seçenekleri, seçkin Bentley Batur'dan ilham alıyor. Batur, Bentley'nin şimdiye kadar ürettiği en güçlü otomobil olup, Mulliner tarafından inşa edilmiş ve 18 adet üretilmiştir.

Özel Diavel V4 special'da, Bentley Mulliner'den alınan renk karoser, özel dövme jantlar ve iki tonlu ön ızgara gibi özel tasarım unsurları bulunuyor. Karbon fiber kaplamalar, farlar, motor ve radyatör kapakları gibi detaylar da özel versiyonu standart Diavel'den ayırıyor.

Ducati, bu işbirliğiyle ilk kez bir lüks otomobil markasıyla çalışmıyor. Önceki olarak, 2020'nin sonlarında Diavel 1260 Lamborghini modelini piyasaya sürdü. Bu özel Diavel versiyonu, sahiplerine farklı renk seçenekleri sunarak kendi tarzlarını yaratma imkanı tanır. Özel renk seçenekleri arasında koltuk, ön fren kaliperleri, karbon parçalar ve jantlar yer alır. Araç, Bentley müşterilerine özel bir ayrıcalık olarak sunulacaktır. Tüm özel Ducatiler gibi, bu özel Diavel'in sağ tarafındaki bir plakada modelin adı ve üretim numarası kazınmış bir orijinallik sertifikası bulunacak. Bisikletin başlatılmasıyla birlikte özel bir animasyon TFT gösterge panelinde gösterilecek ve müşterilere özel bir tahta sandık içinde teslim edilecek. Ayrıca, müşterilere eşleşen bir jet kaskı ve ceketi de sunulacak. Daha fazla bilgiye Ducati'nin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz: https://www.ducati.com/ww/en/home

Önceki Haber CF Moto 250 CL-X İncelemesi
Sonraki Haber 2025 KTM 390 Adventure İncelemesi
Benzer Haberler