EICMA 2023'te Vmoto'daki yenilikleri inceleyelim

EICMA 2023'te Vmoto'daki yenilikleri inceleyelim

EICMA 2023'te Vmoto'daki yenilikleri inceleyelim

ZULA

C-CREATIVE ve Adrian Morton'un Stash tasarımı, en uygun performansı sağlamak için 120 km/s azami hız için 16 kW maksimum güç sunan L3 onaylı bir motorla donatıldı. Motosiklet, bir sokak dövüşçüsü gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır ve aynı zamanda Vmoto'nun imzası niteliğindeki şehir içi pratik kullanım çözümlerine de sahiptir.

ADP Kavramı

Vmoto ve Pininfarina tarafından hazırlanan APD Concept, tasarımına gelişmiş aerodinamik çalışma ekleyen ilk elektrikli scooterdır. Bu çalışma şekli, motoru ve aküleri rahat bir sıcaklıkta tutmak için hava kullanırken performansı artırmaya ve sürtünme katsayısını azaltmaya yardımcı olur. Tüm bunlar, aracın zarif ve ilerici tarzından ödün vermeden tasarıma yerleştirilmiştir.

 

CPx Gezgini

Vmoto'nun en çok satan scooter'ı, 2023 EICMA'da ilk gösterimi yapılan C-Creative'in izniyle yenilendi. CPx Explorer, popüler CPx PRO'nun yeni bir versiyonudur ve LED ışıklara sahip bir far ünitesi ile güncellenmiş bir tasarıma sahiptir. Bu model, kesişen yüzeylere ve renk zıtlıklarıyla vurgulanmış ince bir gövdeye sahiptir. Explorer, 105 km/s hıza ulaşabilen ve 100 km'den fazla menzili kapsayan güçlü 7 kW motoruyla üstün performans sunar.

CITI

CITI, şık stili ve onu işe gidip gelirken ideal arkadaşınız haline getiren, ters fonksiyon ve vücudu korumak için boru şeklindeki ayaklıklar gibi teknik çözümleri sayesinde şehir trafiğinin üstesinden gelmek için tasarlanmış hafif bir elektrikli araçtır. Buna ek olarak, CITI'nin profesyonel motosiklet kullanıcıları için özel bir versiyonu da mevcuttur. Bu modele var olan motosikleti olağanüstü bir yük kapasitesiyle birleştiren VS2 CITI adı verilir. 

VS3 

Vmoto'nun bu hafif elektrikli aracı, üç tekerleğe sahiptir ve bu da onu iş amaçlı pratik ve güçlü bir seçim haline getirir. Geri vites fonksiyonu, çift kaliperli daha uzun ömürlü frenler ve vücudu korumak için kırılmaz ayak sesleri gibi ekstra güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır. VS3, 45 km/s hızda 100 km'ye kadar performans sunarak çevre dostu olurken akıllı ve verimli bir sürüş keyfi sağlar.

OFF-R / ON-R

Vmoto'nun en yeni arazi motosikleti OFF-R ile off-road sürüşünü keşfedin. Sürüş sırasında denge için alüminyum bir çerçeveye, salınım koluna ve ayrıca sorunsuz çalışma sağlamak için motorkrostan ilham alan bileşenlere sahiptir. Ayrıca, dinamik tasarımının dikkatleri üzerine çekeceği kesin. OFF-R ile güvenli ve keyifli bir sürüşün sunar.

VMoto'nun Off-R'si L1 ve L3 olmak üzere iki modelde mevcuttur. İki model arasındaki fark, en yüksek hızlarında yatmaktadır; L1'in 45 km/s sınırı vardır, L3 ise 110 km/s'ye kadar çıkabilir. Her iki model de 4 kW nominal çıkışa ve 8 kW tepe çıkışa sahip bir orta tahrikli elektrik motoruna sahiptir. Ek olarak, alıcılar iki pil seçeneği arasından seçim yapabilir, 2,3 kWh veya 3,45 kWh. 2,3 kWh güce sahip pil 2,5 saatte, 3,45 kWh pil ise 3,5 saatte şarj olur. Her tam şarj için, sürücüler daha küçük pille 68 kilometre ve daha büyük pille 104 kilometre yol kat edebilir.

Önceki Haber HIZLI DÖNÜŞ: Moto Morini Seiemmezzo
Sonraki Haber HARLEY-DAVIDSON X350 ve X500 TANITILDI
Benzer Haberler