EICMA Binicilik Festivali: Motosiklet Tutkunlarının Buluşma Noktası

EICMA Binicilik Festivali: Motosiklet Tutkunlarının Buluşma Noktası

EICMA Binicilik Festivali: Motosiklet Tutkunlarının Buluşma Noktası

EICMA, köklerini 110 yıl önce atan ve motosiklet tutkunlarının gözdesi haline gelmiş bir geleneği kutluyor. Bu yıl, “Çok şey gördün, şimdi deneme zamanı” sloganıyla EICMA, heyecan verici bir yenilikle motosiklet tutkunlarının karşısına çıkıyor. Milano şovundan ilham alan bu etkinlik, Misano Marco Simoncelli Dünya Pisti'nde 27 ve 28 Nisan hafta sonlarında gerçekleşecek.

EICMA Binicilik Festivali, motosiklet tutkunları için çeşitli deneyimler sunuyor. Asfaltta tur yarışları, uluslararası pistte pist turları ve tek ve çift kişilik arazi yarışları gibi aktiviteler her zevke hitap ediyor. 5 ila 12 yaş arası çocuklar için özel olarak tasarlanmış 125 test ve deneme ile küçüklerin de festivalde unutulmadığına dikkat çekiliyor.

Halka MotoLive modeli sunacak olan EICMA konteynerine dayalı eğlence programıyla festival, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. EICMA Riding Fest'e katılım tamamen ücretsiz olacak ve katılımcılar, üreticilerin sunduğu motosiklet testlerine katılma fırsatı bulacaklar. Ancak, uluslararası pist deneyimine katılmak isteyenlerden belirli bir ücret alınacak. Bu gelirler hayır projelerine aktarılacak.

Etkinlik detayları, katılım ve test deneyimleri gibi bilgiler önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde açıklanacak. Bu sayede, herkesin etkinlikten en iyi şekilde yararlanması sağlanacak. EICMA Binicilik Festivali, motosiklet tutkunlarını heyecanlandıran ve bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. 110 yıllık geleneği kutlamak için düzenlenen bu etkinlik, her yaş ve her seviyeden binicinin ilgisini çekecek çeşitli deneyimler sunuyor. Misano Marco Simoncelli Dünya Pisti'nde gerçekleşecek olan bu unutulmaz etkinliğe katılarak, motosiklet tutkusunu birlikte kutlama fırsatı yakalayın.

Önceki Haber 2024 Motobike İstanbul Motosiklet Fuarı Ne Zaman?
Sonraki Haber Motobike Istanbul 2024: Motosiklet Tutkunlarının Buluşma Noktası
Benzer Haberler