FTR x %100 R Karbon ve Marka İş Birliği

FTR x %100 R Karbon ve Marka İş Birliği

FTR x %100 R Karbon ve Marka İş Birliği

Indian Motorcycle, 2024 model yılı serisinin yanı sıra popüler Amerikan motokros markası %100 ile marka iş birliğini duyurdu. Bu işbirliğinin bir parçası olarak Indian, sınırlı sayıda FTR x %100 R Carbon'u piyasaya sürüyor. 

%100'ün aksiyon sporlarındaki köklerinden stil ipuçları alan FTR x %100 R Carbon, kalabalığın arasından sıyrılmak isteyen performansa önem veren sürücüler için tasarlandı. Motosiklette Blue Candy karbon fiber deposu, far kaportası, sele kaportası ve ön çamurluk bulunur. Parlak boya kaplamaları ve baştan sona kırmızı vurgular ile parlak beyaz toz boyalı bir çerçeveye sahiptir.

Hindistan'ın en üst düzey FTR modeli olan R Carbon üzerine inşa edilen sınırlı sayıda üretilen FTR x %100 R Carbon, aynı zamanda iddia edilen 73 hp ve 120 ft-lb tork üreten sıvı soğutmalı 87ci V-Twin ile güçlendirilmiştir. Radyal olarak monte edilmiş çift diskli Brembo monoblok frenlere, adım adım navigasyonlu Ride Command tarafından desteklenen 4 inç dokunmatik ekrana, Bluetooth bağlantısına ve üç seçilebilir sürüş moduna sahiptir: Rain, Standard ve Sport.

Bu yeni sınırlı üretim model, onu diğerlerinden ayıran daha da fazla yükseltme ve ayrıntı içeriyor. Indian Motorcycle ve %100 ortak markalama, her bir depo tarafını, arka koltuk kaportasını ve çene kaplamasını vurgular. Tamamen ayarlanabilir Öhlins çatal ve arka amortisör, siyah kaplamalı titanyum Akrapovič egzozla birlikte "%100 daha fazla tutum" için özel karartma işlemine tabi tutulur. Karbon fiber bileşenler (motor kapakları, zincir koruması ve egzoz ısı kalkanı) ek özel detaylar ekler ve çubuk ucu ağırlıkları ile yağ kapağı ve radyatör kapağı dahil olmak üzere Gilles Tooling parçaları görünümü tamamlanır.

FTR x %100 R Carbon, dünya çapında yalnızca 18 adet üretilecek. FTR x %100 R Carbon satın alan sürücüler, motosikletle birlikte piyasaya sürülen özel Indian Motorcycle x %100 giyim koleksiyonunun bir parçası olan ücretsiz bir çift Indian Motorcycle x %100 güneş gözlüğü alacak. Erkek ve kadın yaşam tarzı parçalarının çeşitli bir karışımını sunan koleksiyonda uzun ve kısa kollu üstler, kapüşonlular, şapkalar, bereler ve güneş gözlükleri yer alıyor. Ortak markalı giyim koleksiyonu, erkek bedenleri S-3XL ve kadın bedenleri XS-2XL olarak mevcuttur. Belirli bayilerde ve Indian Motorcycle web sitesinde satışa sunulacaktır.

Önceki Haber 1970'lerin ikonik motosikletleri bu ayın sonlarında açık artırmaya çıkıyor
Sonraki Haber 2024 Daytona Virtus 125, 450km Menzil Sunuyor
Benzer Haberler