GTX GTM250R Kafe Yarışçısını Japonya’daTanıttı

GTX GTM250R Kafe Yarışçısını Japonya’daTanıttı

GTX GTM250R Kafe Yarışçısını Japonya’daTanıttı

Neo-retro tarzındaki kafe yarışçılarına olan ilgi hiçbir zaman azalmıyor ve Tayland merkezli üretici GPX, bu trende özel bir dokunuş katıyor. GPX, sınırlı sayıda üretilen GTM250R modelini Japonya'da tanıtarak bu segmentteki yerini sağlamlaştırıyor. GPX, 2007 yılından bu yana Asya pazarında farklı markalar altında sunulan çeşitli retro esintili makinelerle tanınıyor. Şimdi ise Japonya'da özel bir pazara hitap eden GTM250R modeliyle karşımızda. Bu model, neo-retro tasarımının özüyle birleşen teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor.

GTM250R, göz alıcı retro esintili far kaputu ve aerodinamik hatlarıyla ilk bakışta etkileyici bir izlenim bırakıyor. Yakıt deposu, eyer ve kuyruk bölümü, düz hatları ve zemine paralel çizgileriyle estetik bir bütünlük sunuyor. Motosikleti tamamlayan detaylardan biri, eyerin altında yer alan sahte bir karter. Bu özel detaylar, selefinin barebone yapısına kıyasla GTM250R'yi bir adım öne çıkarıyor.

GTM250R'nin gücü, 250cc'lik tek silindirli, yakıt enjeksiyonlu motorundan geliyor. Bu motor, 20,4 beygir gücünde etkileyici bir performans sunarken, şehir içinde çevik bir sürüş deneyimi vadediyor. Bisikletin ağırlığı 148 kilogram olarak belirtilmiş olsa da, dolu bir depo ile 160 kilograma yaklaşabiliyor. Bisikletin temellerine inildiğinde, 17 inçlik tel kollu tekerleklerin yanı sıra ters çevrilmiş ön çatal ve ön yük ayarlı arka monoshock süspansiyon dikkat çekiyor. İlginç bir detay ise, bu küçük makinenin radyal olarak monte edilmiş çift ön disk frenine sahip olması; bu, performans ve güvenlik açısından beklenmedik bir özellik. GPX GTM250R, sadece Japonya'da bulunabilir ve yalnızca 150 adetle sınırlıdır. Kırmızı, siyah ve sarı renk seçenekleriyle sunulan bu özel makine, eğer bir retro tutkunuysanız sahip olunmanız gereken bir koleksiyon parçası olarak değerlendirebilirsiniz. 

Önceki Haber UBCO 2X2 Macera Bisikleti İncelemesi
Sonraki Haber 2024 BMW F850GS İncelemesi
Benzer Haberler