Harley-Davidson Tobacco Fade  Enthusiast Motosiklet Koleksiyonu

Harley-Davidson Tobacco Fade  Enthusiast Motosiklet Koleksiyonu

Harley-Davidson Tobacco Fade  Enthusiast Motosiklet Koleksiyonu

Harley-Davidson, motor dünyasının efsanevi markası olarak adını listelerin en başına yazdırmaya devam ediyor. Son duyurulan " Tobacco Fade Enthusiast " motosiklet koleksiyonu, 1960'ların müzik sahnesindeki güneş patlaması etkisini özel tasarım motosikletlere taşıyor. Bu özel koleksiyon, Low Rider ST, Ultra Limited ve Tri Glide Ultra'nın Tobacco versiyonlarını içeriyor. Her bir model, belirli bir yaşın üzerindeki gitaristlere özgü sunburst boya şemasını taşıyan eşsiz detaylarıyla öne çıkıyor. Hydra Glide gibi numaralandırılmış bir baskı olmasa da, her model için sadece 2.000 adet üretilecek.

Tobacco Fade boya işlemi, Harley-Davidson'ın son teknoloji ürünü hassas boya araçları kullanarak solmuş panel detaylandırmasını gerçekleştirdiği özel bir süreç. Zengin karamel tonlarındaki ince çizgiler, güneş patlamasının etkisini yansıtan metalik altın paneli vurguluyor. Yakıt deposu madalyonu, bir vinil plağın şekli ve oluklarından ilham alırken, ön çamurluktaki gitar çeki şeklindeki grafik, rock grupları ve enstrüman logolarından ilham alıyor. Her bir motosiklet, güneş patlamasından esinlenen ön kaplama ile birlikte gelir ve bu koleksiyona özgü detayları içeriyor.

Her bir makine, vinil plaktan ilham alan yakıt deposu madalyonu ve ön çamurlukta stilize gitar seçim grafiği gibi benzersiz detaylarıyla sınırlı sayıda üretilecek. Harley-Davidson'ın Tobacco Fade Enthusiast Motosiklet Koleksiyonu, sürücülerine efsanevi bir müzikal mirası ve benzersiz bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Her detayı özel tasarlanmış bu motosikletler, sadece birkaç şanslı motosiklet severin sahip olabileceği eşsiz bir koleksiyon parçası olacak.

Önceki Haber 2024 Husqvarna Svartpilen 401 İncelemesi
Sonraki Haber SYM Symphony ST Güncellemeleri
Benzer Haberler