Honda Monkey Star Wars Edition

Honda Monkey Star Wars Edition

Honda Monkey Star Wars Edition

H2C Design ile işbirliği içinde iki varyantta oluşturulan Honda Monkey Star Wars Edition'a göz atmaya ne dersiniz? Honda Monkey Star Wars Edition'ın bu özel sürümü, hem Star Wars hayranlarına hem de motosiklet tutkunlarına hitap ediyor. Hangi tarafa meyilli olduğunuz, bu özel sınırlı üretim motosikletin size gücü vermek için tasarlandığı gerçeğini değiştirmiyor.

Her biri yoldaki her şeyden ayrılmak için kendi renk ve grafik şemasına sahip, bir karanlık taraf maymunu ve bir ışık tarafı maymunu bulunuyor. Ve burada her şey ayrıntılarla ilgili. Karanlık Taraf Maymunu, öncelikle kırmızı vurgulu siyahın yanı sıra tankta koyu sarı renkte parlayan bir Yıldız Savaşları logosu. Bu arada, Aydınlık Taraf Maymunu, tankta karanlıkta parlayan beyaz bir Yıldız Savaşları logosu bulunan, öncelikle mavi vurgulu gümüş. 

Her iki motosiklette karbon fiber hava temizleyici kapaklara sahip, ancak her birinin Karanlık Tarafı veya Aydınlık Tarafı temasına uygun olarak farklı bir grafiği bulunuyor. Her iki motosikletin yan kapakları, bu kusursuz Maymun yazı tipinde Honda Maymun grafikleri elde ediyor. Karanlık Taraf Maymunu, küçük tekerleklerini harekete geçirmek için kırmızı jant bandı alırken, Aydınlık Taraf Maymunu mavi jant bandı kullanıyor.

Gücün hangi tarafını seçerseniz seçin, Monkey Star Wars Sürümü ile birlikte gelen bir kutu hediye de bulunuyor. Bir Star Wars LED ışık kutusu (kompozisyonunun bir parçası olarak Honda Monkey logosuyla birlikte geliyor), bir Star Wars ışın kılıcı LED lambası (kırmızı veya mavi), bir Star Wars pilot ceketi ve seçiminize uygun uygun bir anahtarlık içeriyor. 

Sınırlı Sayıda Üretilen Honda Monkey Star Wars Edition

Honda Monkey Star Wars Edition motosikletleri sınırlı sayıda, numaralı makineler. Cub House ve H2C Design, bu yıl 2024 Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, iki şanslı kazananın Dört numaralı Aydınlık Taraf Maymun Seri Numarasını veya 66 numaralı Karanlık Taraf Maymun Seri Numarasını kazanabileceği canlı, yerinde bir müzayedeye ev sahipliği yapıyor. Kayıtlar 27 Mart 2024'ten 7 Nisan 2024'e kadar yapılacak olan canlı müzayede saatine kadar yapılacak. Açık artırma o gün akşam 3'ten akşam 4'e kadar devam ediyor.

Önceki Haber Janus Gryffin 450 Tanıtımı
Sonraki Haber Honda Activa 125 İncelemesi
Benzer Haberler