Honda Motocompacto Scooter,İncelemesi

Honda Motocompacto Scooter,İncelemesi

Honda Motocompacto Scooter,İncelemesi

Honda'nın sevimli e-makinesinin orta düzey özelliklerini dengeleyen etkileyici tasarım, uygun fiyat ve sürüş keyfi bulunuyor. Eğer daha önce bir elektrikli bisiklet veya scooter kullanma fırsatınız olmadıysa, bu tür tüm cihazların oldukça eğlenceli olduğunu fark etmemiş olabilirsiniz. Güçlü bir elektrikli aracın koltukta sizi geriye fırlatan anında kullanılabilir torku, Motocompacto gibi bir scooterda da mevcut. Aslında, yeni Motocompacto sahipleri veya e-mobilet cihazlarına yeni alışanlar için Honda, iki aşamalı çalışma modu sunuyor. Mod 1'de, maksimum hız sadece saatte 10 mil ile sınırlıdır, yeni başlamış veya daha genç sürücüler için uygun (Honda, sürücülerin en az 14 yaşında olmalarını önermektedir). Mod 2, dijital ekranın altındaki tek düğmeli kontrol paneli aracılığıyla seçilebilen bir moddur ve maksimum hızı tam 15 mil/saat yapar.

Daha önce hiç motosiklet kullanmamış olsanız bile, bir bisiklet üzerinde denge kurabiliyorsanız veya bir scooter üzerinde durabiliyorsanız, bu scooterı çok rahat kullanabilirsiniz. Merkezi olarak monte edilmiş gidon aracılığıyla yönlendirme işlemi düzgün, doğal ve tahmin edilebilirken, makineyi geniş dönüşlere eğmek oldukça konforlu ve güvenilir olarak üretilmiştir.Geniş üçgen şeklindeki koltuk buradaki büyünün bir parçasıdır ve muhtemelen kötü şehir sokaklarında küçük tekerleklerle karşılaşacağınız darbeleri azaltmak için yeterli yastık sunar. Sonuçta bu kesinlikle bir arazı aracı değildir, ancak yollarda karşımıza çıkabilecek tümseklerden zarar görmeden geçebilecek konforu sağlamakta. Ön tekerlek üzerinde bulunan tambur fren sistemi mevcuttur  ve bu fren sistemi en yüksek hızda bile kolayca durmayı sağlayabilmekte.

Motocompacto'nun işlevsel bir hale gelebilmesi için gerekli tüm donanıma sahiptir. Arka tekerlek, koltuk ve direksiyon, hatta şarj cihazı gibi dışsal unsurlar, gövdedeki dar boşluğa katlanır. Bu unsurlardan her biri yerine takılır ve bir şekilde bulunmaktadır. Tamamen kompakt hale getirildiğinde , Honda sadece 3.7 inç genişliğinde, 21.1 yüksekliğinde ve 29.2 uzunluğundadır,  22 kg ağırlığında naylon sapıyla kolayca yönetilebilmektedir. Mola vermek için rahatlıkla kullanılabilir bir çelik ayak sistemi üzerine entegre edilmiş bir döngü de bulunur, standart bir bisiklet kilidi için tam boyutlardadır.

Katlanabilen parçaları scooter'ın gövdesine yerleştirmenin büyük bir yan faydası, çevrede sürüş yaparken kullanışlı bir depolama alanınızın olmasıdır. Sürüş için monte edildiğinde gövdede bir bagaj benzeri bir boşluk bulunur. Dar bir dizüstü bilgisayar çantası veya dizüstü bilgisayar kılıfı sorunsuzca sığabilecek boyuttadır.

Motocompacto bu ay satışa sunuluyor. Özel bir web sitesinden sipariş verebilir veya Honda veya Acura bayisine girerek satın alabilirsiniz. 

Önceki Haber 2025 Triumph Thruxton Final Sürümü Meraklılarıyla Buluşuyor
Sonraki Haber Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 Tanıtımda
Benzer Haberler