Husqvarna Svartpilen 801 Tanıtımı

Husqvarna Svartpilen 801 Tanıtımı

Husqvarna Svartpilen 801 Tanıtımı

Husqvarna, uzun bir beklemeden sonra, daha büyük, paralel ikiz bir Svartpilen 801 çıplak motosiklet 2024 için yolda olduğunu doğruladı. Svartpilen 801'in gelişine dair sosyal medya tanıtımları ve casus fotoğrafların ardından, Husqvarna nihayet üretim modelinin 19 Mart Salı günü dünyaya tanıtılacağını açıklamasını yaptı.  Markanın 5 Mart'ta resmi olarak onayladığı bu yeni model, sürüş deneyimini güçlü performans, çeviklik ve çağdaş stilin mükemmel bir kombinasyonuyla yükseltmeyi amaçlıyor. Svartpilen 801'in çok yönlülüğü, Kolay Vites Değiştirme gibi son teknoloji elektronik sürücü yardımcıları ile destekleniyor.

Husqvarna'nın açıklamasına göre, 801 modeli yaklaşık 181 kg ağırlığında ve gücünü 103.6 bhp'den alıyor. Bu rakamlar, KTM 790 Duke'un üzerinde bir performans vaat ediyor. Motorun KTM ile benzer özelliklere sahip olması muhtemel, çünkü her iki marka da aynı Pierer Hareketlilik Grubu'na ait. Husqvarna, yeni modelde ayarlanabilir WP Apex süspansiyonunu ve gelişmiş bir elektronik paketi sunacağını belirtiyor. Elektronik paketin, sürücünün arka müdahaleyi keserek kızakları gerçekleştirebileceği bir ‘supermoto modu’ içerdiği söyleniyor.

Motosikletin öne çıkan diğer özellikleri arasında ticari marka yuvarlak LED far, TFT gösterge paneli ve USB şarj bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca, standart anahtar kullanımıyla başlatılacak olan motosiklet, küçük bir sineklik ile de donatılacak. Husqvarna Svartpilen 801, uygun fiyatlı ve ilgi çekici bir orta ağırlık motosiklet olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Şirketin önceki başarıları ve teknolojik yenilikleri göz önüne alındığında, bu modelin motosiklet tutkunlarını heyecanlandırması bekleniyor.

Husqvarna'nın yeni çıplak motosiklet modeli hakkındaki en güncel bilgileri sunmakla birlikte, 19 Mart'ta yapılacak resmi tanıtımın ardından daha fazla ayrıntı ve performans değerlendirmeleriyle güncellenecek. Motosiklet tutkunları, bu tarihi bekleyerek, Svartpilen 801'in ne gibi sürprizlerle geleceğini merakla bekliyor olacaklar!

Önceki Haber Yadea G5S Tanıtımı
Sonraki Haber KTM Brabus 1400 R Geliyor
Benzer Haberler

Zontes 368G İncelemesi

RKS Neon 125 İncelemesi

RKS VPS125 PRO İncelemesi