Husqvarna TC 85 2025 İncelemesi

Husqvarna TC 85 2025 İncelemesi

Husqvarna TC 85 2025 İncelemesi

Husqvarna Motorcycles, popüler gençlik motokros mini motosikletinin en son versiyonu olan TC 85 2025'i görücüye çıkarttı. Podyuma ulaşmayı hedefleyen genç sürücüler için tasarlanan bu model, olağanüstü performans ve kullanım sunmak için tamamen yenilendi. TC 85 2025'in kalbinde, düşük ila orta aralıkta önemli bir güç artışı sağlayan 85 cc 2 zamanlı bir motor bulunuyor. Keihin karbüratörünün yeniden yapılandırılması ve yeni silindir kapağı, ateşleme bobini ve egzoz borusuyla donatılması, bu güç artışını destekliyor.

Yeni hidroformlu krommolibden çelik şasi, TC 85 2025'in temel yapı taşı olarak hassas kullanım ve gelişmiş denge sağlıyor. Motor, ağırlık dağılımını optimize etmek için şasi içinde yeniden konumlandırıldı. Ayrıca, 300 gram daha hafif olan yeni bir salıncak kolu, genel ağırlık azaltımına katkı sağlıyor. WP XACT ön çatallar ve daha kısa mesafeli WP XACT arka amortisörler, sürücünün bireysel tercihlerine ve pist koşullarına uyacak şekilde ayarlanabiliyor. Bu kombinasyon, mükemmel süspansiyon performansı, darbeleri emme ve engebeli arazide denge sağlıyor.

Husqvarna, TC 85 2025'i ergonomiyi göz önünde bulundurarak tasarlamış. Alt ayak dayanakları, gidon ve seleden oluşan güncellenmiş sürücü üçgeni, genç sürücülerin motosikleti kontrol ederken rahat ve kendinden emin hissetmelerini sağlıyor. Maxxis Maxxcross MXST lastikler, mükemmel çekiş ve düz yolda denge sağlıyor. İki seçilebilir motor haritası, sürücülerin pist koşullarına göre performansı ayarlamasına olanak tanıyor. Husqvarna, TC 85 2025'i Galfer rotorlu Formula frenler, Magura hidrolik debriyaj sistemi ve CNC işlenmiş göbekli siyah Excel jantlar gibi tanınmış markaların birinci sınıf bileşenleriyle donatılmış. Bu bileşenler dayanıklılık, güvenilirlik ve maksimum performans sağlıyor. Gelişmiş performans, hassas kullanım ve uyarlanmış ergonomi kombinasyonuyla Husqvarna TC 85 2025, motokros zaferini hedefleyen genç sürücüler için oldukça ideal bir motosiklet.

Teknik Özellikler

Motor: 2 zamanlı, 84,9 cc, sıvı soğutmalı

Silindir: Alüminyum

Çap/Strok: 55,4 mm x 54,5 mm

Sıkıştırma Oranı: 13.4:1

Yakıt Sistemi: Keihin PWK 38 karbüratör

Ateşleme: Elektronik CDI

Şanzıman: 6 ileri manuel

Debriyaj: Magura hidrolik debriyaj

Çerçeve: Hidroformlu krommolibden çelik

Ön Süspansiyon: WP XACT çatal, 310 mm hareket, ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme

Arka Süspansiyon: WP XACT amortisör, 275 mm hareket mesafesi, ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme

Ön Fren: 240 mm Formula hidrolik disk

Arka Fren: 220 mm Formula hidrolik disk

Lastikler: Maxxis Maxxcross MXST

Tekerlekler: Siyah Excel jantlar, CNC işlenmiş göbekler

Oturma Yüksekliği: 885 mm

Dingil Mesafesi: 1380 mm

Ağırlık: 69 kg

Yakıt Tankı Kapasitesi: 8,5 l

Önceki Haber Motolüx Drift 200 İncelemesi - Kolaçan
Sonraki Haber Super Soco F01 İncelemesi
Benzer Haberler