Janus Gryffin 450 Tanıtımı

Janus Gryffin 450 Tanıtımı

Janus Gryffin 450 Tanıtımı

Janus Motorcycles, yeni nesil single modeli Gryffin 450'i tanıtmaya hazırlanıyor. Indiana merkezli firma, Gryffin 450'nin üretim öncesi prototip versiyonunun detaylarını paylaşarak, retro tutkunlarını meraklandırdı. Gryffin 450, retro tasarımıyla dikkat çeken, 445cc hava/yağ soğutmalı tek silindirli bir motora sahip. Elektrikli başlatma özelliğiyle donatılmış olan bu motor, 29,6 bhp güç üretir ve 90 mil/saat hıza ulaşabiliyor. Ancak, Janus'un vurguladığı gibi, bu motor performans odaklı değil, retro ve off-road esintileri taşıyan bir yapıya sahip.

Gryffin 450, 21 inçlik ön dişli janta ve 17 inçlik sıska düğümlü lastiklere sahip. 140 mm'lik süspansiyon hareketi ve 149,7 kg'lık kuru ağırlığıyla, hafif ve manevra kabiliyeti yüksek bir motosiklet olarak ön plana çıkıyor. Ön bağlantı kurulumu ve arkadaki çift şoklar, stabiliteyi sağlamak için tasarlanmış. Frenleme ise, her iki uçta tek bir disk tarafından sağlanıyor ve ön rotor, çift pistonlu bir Brembo kaliper ile birleştiriliyor.

Janus, elle üretilmiş detayları ve özel tasarım öğeleriyle rakiplerinden ayrılmayı hedefliyor. Ayrıca, erken sipariş veren müşterilere özel süs paketi sunuluyor. Janus Gryffin 450, retro tasarımı ve Amerikan üretimiyle dikkat çeken bir motosiklet olarak öne çıkıyor. İngiltere'ye doğru yola çıkan bu Amerikan esintili motosiklet, retro tutkunlarının ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor. Henüz İngiltere'de bulunmasa da, gelecekteki yolculuğu merakla bekleniyor.

Önceki Haber BMW, Agresif Bir Arazi Versiyonu Mu Geliştiriyor? Yolda Yeni HP2 Mi?
Sonraki Haber Honda Monkey Star Wars Edition
Benzer Haberler