Kawasaki, Retro ZX-10RR Tasarımlarını Tanıttı

Kawasaki, Retro ZX-10RR Tasarımlarını Tanıttı

Kawasaki, Retro ZX-10RR Tasarımlarını Tanıttı

Kawasaki, bu yıl Birmingham'da düzenlenen Motorcycle Live fuarı kapsamında, 2024 Ninja ZX-10RR superbike modeli için özel üç retro renk şemasını tanıttı. Bu özel tasarımlar, 1990'ların başlarındaki ZXR750'yi anımsatıyor ve Ninja superbike'ın 40. yıl dönümünü özel bir şekilde kutlamak amacıyla ortaya çıktı. Bu eşsiz tasarımlar, ilk GPz900R Ninja'nın 1984 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana Ninja serisinin evrimini yansıtarak, sadece İngiltere'de sınırlı sayıda satışa sunulacak. Retro temanın son yıllarda büyük ilgi görüyor olması, Ninja'nın 40. Yılına özel bu tasarıma ilham olmuş gibi görünüyor. 

Kawasaki UK, ZX-10RR için retro renklerden ilham alan bir dizi tasarım oluşturmak için Kar Lee Design ile işbirliği yaptı. Japon markasının İngiltere'deki sosyal medya takipçileri, favori tasarımlarını seçmek için oy kullandı ve en popüler üç tasarım, 18 Kasım Cumartesi günü Motorcycle Live fuarında Kawasaki standında gerçeğe dönüştürüldü. Sadece 40 adet ZX-10RR, özel yıldönümü plakaları ve özel bir yıl dönümü logosu ile birlikte satışa sunulacak. Alıcılar, üç farklı tasarım arasından seçim yapma şansına sahip olacaklar.

Bu özel motosikletler, aynı zamanda Kawasaki'nin 'Performance Edition' spesifikasyonuna sahiptir. Bu özellikler arasında bir Akrapovic egzoz sistemi, arka koltuk kılıfı, füme cam ve depo pedi bulunmaktadır. Müşteriler ayrıca bir padok standı, özel bisiklet kılıfı ve Ninja 40. yıl dönümü anahtarlığı gibi ekstra avantajlara da sahip olacaklar.

Önceki Haber CFMoto'nun Yeni Kruvazörü: 450 CL-C ve Low Ride Concept
Sonraki Haber BMW, R12 nineT ve R12 kruvazörlerini tanıttı
Benzer Haberler