Kriega R8 Bel Çantası İncelemesi

Kriega R8 Bel Çantası İncelemesi

Kriega R8 Bel Çantası İncelemesi

Bu çanta, adeta bir iş aleti gibi, vazgeçilmez bir yardımcı. Kriega R8'in dayanıklılığı ve işlevselliğiyle oldukça etkileyici. Kauçuk mat siyah kapak kanatları, sağlam klipsleri ve yırtılmaz yapısıyla Kriega R8, oldukça dayanıklı.  Ana kapağın altındaki fermuarlı bölme, pasaport ve seyahat belgeleri için güvenli bir alan sağlıyor. Su geçirmez rulo üstlü yan bölme, yağmurlu yolculuklar sırasında eşyaları kuru tutuyor. Ayrıca, acil durum suyu ve atıştırmalıklar için de mükemmel bir depolama alanı sağlıyor.

Ana çantanın derin dolgusu, belinize sıkıca bağlayabilmenizi ve yüklendiğinde ağırlığını hissetmemenizi sağlıyor. 8 litrelik depolama alanıyla oldukça fazla eşya taşıyabiliyorsunuz. R8, şık bir alet çantasıyla birlikte geliyor. Bele takılabiliyor olması, otoyollarda seyahat ederken çok kullanışlı oluyor. Daha küçük çantadaki fermuarlı bölme cüzdan, otoyol biletleri ve makbuzlar için mükemmel, bu nedenle ceplerde uğraşmanıza gerek kalmıyor. R8'e çıkarmadan kolayca erişebilmek, aksiyon kamerası ekipmanını takmak veya sökmek için durduğunuzda da kullanışlı oluyor. Bu özellik, uzun yolculuklarda sık sık durup ihtiyaç duyulan eşyaları çıkarmayı kolaylaştırıyor.

UV ışınlarına, neme ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı. Tüm plastik bağlantı parçaları sağlam, kumaşta çürüme yok ve dolgu hala yastıklama sağlıyor. Gerçekten dikkat çekici olan şey, çantanın yıllar boyunca maruz kaldığı sayısız zorlu koşula rağmen hala işlevsel olması. Sabitleme basit bir plastik klipsle yapılır, ancak çoğu Kriega çantasında olduğu gibi, akıllıca olan ayardır. Alaşımlı halkayı çekerek kolayca sıkıştırılabilir (veya gevşetilebilir), ancak bir kez ayarlandıktan sonra, nereye koyarsanız koyun, tam olarak aynı uzunlukta kalıyor.

Bu çanta sadece dayanıklı ve işlevsel olmakla kalmıyor, aynı zamanda uzun vadeli bir yatırım olarak da kendini kanıtlıyor. Sayısız saat yoğun UV güneş ışığına, ruhu emen neme ve yükseklikteki dondurucu sıcaklıklara maruz kalmasına rağmen, tüm plastik bağlantı parçaları sağlam, kumaşta çürüme yok ve dolgu hala yastıklama sağlıyor. Gerçekten dikkat çekici. Kriega R8 bel çantası, motosikletle uzun yolculuklarda mükemmel bir yol arkadaşı. Hem dayanıklılığı hem de işlevselliği ile Kriega R8, yatırımınıza değecek bir ürün. Bu çanta, her türlü hava koşulunda ve zorlu yolculuklarda sizi yarı yolda bırakmaz. Eğer dayanıklı, kullanışlı ve rahat bir bel çantası arıyorsanız, Kriega R8 tam size göre.

Önceki Haber CABERG FLYON II CARBON AÇIK YÜZLÜ TUR KASKI PİYASAYA SÜRÜLDÜ
Sonraki Haber Blauer 80's Blanco Kask İncelemesi
Benzer Haberler