KTM 300 EXC HardEnduro İncelemesi

KTM 300 EXC HardEnduro İncelemesi

KTM 300 EXC HardEnduro İncelemesi

2024'teki lansmanından bu yana KTM'nin enduro segmentinde bir referans noktası haline gelen KTM 300 EXC HardEnduro, Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın ilk iki etabındaki zaferleri ve Manuel Lettenbichler liderliğindeki Red Bull Erzbergrodeo'da arka arkaya üç zaferiyle dikkatleri üzerine çekiyor. KTM 300 EXC HardEnduro, her türlü zeminde "saldırmaya" hazır, zorlu bir rakip olarak ön plana çıkıyor.

2024 KTM 300 EXC HardEnduro, bir dizi teknik ilerlemeyi beraberinde getiriyor. Öne çıkan özelliklerden biri, yenilikçi ön yük ayarı özelliğine sahip 48 mm WP XACT Kapalı Kartuş çatal. Profesyonel sektörden miras alınan bu teknoloji, daha fazla ayarlanabilirliğe olanak tanıyarak farklı pist koşullarına hassas adaptasyon sunuyor. Sürücüler, sürüş sırasında ön yükü sürekli olarak ayarlayarak stabiliteyi ve konforu önemli ölçüde artırabiliyor.

Yükseltmeler, hem süspansiyon ön yükünü hem de süspansiyon hareketini kapsıyor ve hem önde hem de arkada tamamen ayarlanabilir bir süspansiyon sistemiyle sonuçlanıyor. Ek olarak, genel performansı ve dayanıklılığı optimize etmek için amortisör, zincir koruması ve yakıt deposu silindiri revize edilmiş. KTM 300 EXC HardEnduro, yenilikçi teknolojileri ve üstün performansıyla 2024 yılında off-road tutkunlarının vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor. Her türlü zorluğu aşmak için tasarlanan bu model, dayanıklılığı ve gücüyle enduro dünyasında zirvede yer alıyor.

Teknik Detaylar

Motor:

Birincil Sürücü: 26:72

Şanzıman: 6 vitesli

İkincil Vites Oranı: 14:45

Marş: Elektrikli marş

Strok: 72 mm

Şasi:

Ağırlık (Yakıt Hariç): 106,1 kg

Tank Kapasitesi (Yaklaşık): 9 l

Dingil Mesafesi: 1.489 mm

Ön Fren Diski Çapı: 260 mm

Arka Fren Diski Çapı: 220 mm

Önceki Haber Royal Enfield Scram 411 İncelemesi
Sonraki Haber Royal Enfield Guerrilla 450 Önizleme
Benzer Haberler