Langen, V-twin LightSpeed LS12 Tanıtıldı

Langen, V-twin LightSpeed LS12 Tanıtıldı

Langen, V-twin LightSpeed LS12 Tanıtıldı

Langen, yeni V-twin LightSpeed LS12 kas kruvazörü ile küreselleşme hedeflerini duyurdu. Bu çıplak iki zamanlı kafe yarışçılarıyla ünlü firma, yeni modeliyle dikkat çekiyor. Langen, önceki 249,5 cc stroker'dan farklı olarak, Buell'in 1190cc ET-V2 V-twin motorunu kullanarak 185 beygir gücü üretebilen bu muazzam motosikleti tanıttı. İngiltere Motosiklet Tek Araç Onayı (MSVA) testini geçen bu motosiklet, sınırlı bir üretimle başlayacak ve Wigan operasyonu, dünya pazarları için başka bir parti üretmeyi planlıyor.

Bu bisiklet, güç ve gürültü konusunda oldukça iddialı. Müşterilere neredeyse 185 farklı bisiklet sipariş etme imkanı tanıyor. Ayrıca, SVA sistemi aracılığıyla daha fazla özelleştirme yapabileceklerini ancak küresel tip onayını göz önünde bulundurarak tasarladıkları belirtildi.

Langen patronu, dünya çapında 370-400 bisikletlik bir parti teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Gelecek yıl sonbaharda yapmayı planladıkları bir avuç iki zamanlı yapım motosikletle ilgili detaylarda tanıtımda dile getirildi. Şu anda üretimi artırmak ve müşterilerden geri bildirim almak için çalışıldığını belirttiler. 

Önceki Haber Milano adı yeni 1187cc V-twin brute ile Moto Morini serisine geri döndü
Sonraki Haber Yeni Honda Grom İncelemesi
Benzer Haberler