LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R Oyuncağını Tanıttı

LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R Oyuncağını Tanıttı

LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R Oyuncağını Tanıttı

Harley-Davidson Şişman Çocuk, Ducati Panigale V4 R, BMW M 1000 RR ve Yamaha MT-10 SP'nin ardından gelen son ürün oldu. LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R Motosiklet kiti, 1 Mart 2024'te LEGO hayranlarının beğenisine sunulacak. İnanılmaz detayları ve mükemmel tasarımı ile bu kit, motosiklet tutkunları ve LEGO severler için vazgeçilmez bir oyuncak haline gelecek gibi görünüyor. Gerçek bir Kawasaki Ninja H2R motosikletinin maliyetini düşündüğümüzde, bu LEGO versiyonu, bu muazzam makineye sahip olmanın daha ekonomik bir yolu gibi görünüyor.

Elbette, LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R kitinde orijinal motosikletin tüm özellikleri bulunmuyor. Ancak, direksiyonlu 1:8 ölçekli model, süspansiyon, iki vitesli şanzıman, mafsallı dört pistonlu motor ve hatta bir turboşarj gibi detaylarla dolu. Karbon fiberden Öhlins TTX36 arka şoka, Brembo Stylema kaliperlere kadar detaylardan ödün verilmiş olabilir, ancak bu LEGO seti, gerçek bir motosiklet deneyimini evinize getiriyor.

BMW M 1000 RR kiti ile karşılaştırıldığında, Kawasaki Ninja H2R kiti daha sade bir yan stand ile geliyor. Ancak her ikisi de kendi bisikletlerine özgü sadık detaylara sahip. BMW kiti daha fazla parça içerse de (1.920 parça), Kawasaki Ninja H2R kitinin sunduğu detaylar ve estetik ile kendine has bir çekiciliğe sahip.

LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R, 10 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmış ve tamamlandığında 6,5 inç yüksekliğinde, 12 inç uzunluğunda ve 3,5 inç genişliğinde. Bu da motosiklet tutkunları için mükemmel bir koleksiyon parçası olabilir ve diğer LEGO Technic kitleri gibi toplama ve sergileme imkanı sunuyor. Bu muhteşem LEGO seti, H2R'yi ve genel olarak motosikletleri seven her yaştan kişiye harika bir hediye seçeneği sunuyor. LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R, gerçek bir motosiklet tutkunu için mükemmel bir inşa ve oyun deneyimi vaat ediyor. Koleksiyonerlerin dikkatine!

Önceki Haber Metzeler Roadtec 02 Lastik İncelemesi
Sonraki Haber Nishua'nın Yeni NTX-4 Evo Touring Kask İncelemesi
Benzer Haberler