LEGO Uyumlu CaDA Blokları ile Suzuki Katana Modeli Yayınlandı

LEGO Uyumlu CaDA Blokları ile Suzuki Katana Modeli Yayınlandı

LEGO Uyumlu CaDA Blokları ile Suzuki Katana Modeli Yayınlandı

Suzuki Katana'nın 1:6 ölçekli bir versiyonunu tasvir eden CaDA Blocks tarafından yeni bir Lego tuğla tarzı kit piyasaya sürüldü. Eğer Lego'yu seviyorsanız ve iki tekerlekli model koleksiyonunuzu artırmak için bu CaDA Blok seti tam da ihtiyacınız olan şey. CaDA Blokları'nın en yeni kiti, Suzuki'nin efsanevi 1.000 cc roadster'ının günümüz versiyonunu oldukça doğru bir şekilde yeniden oluşturuyor. Ducati Panigale V4, Yamaha MT-10 ve BMW S 1000 RR için hâlihazırda piyasada bulunan Lego kitlerinin ardından, bu yeni set de koleksiyonerlere hitap ediyor. Kit, toplamda 1.104 parçadan oluşuyor ve motosikletin yanı sıra resimlerde gösterildiği gibi ön tekerlek takozu, arka padok standı ve bakım standı ile birlikte geliyor.

Suzuki Katana modelinin doğru görünümlü açısal gövdesi bir yana, çalışır bir ayak dayanağı, doğru şekilde çoğaltılmış bir TFT gösterge paneli, işlevsel bir zincir, üç vitesli bir şanzıman ve hareketli iç krank mili ve pistonlara sahip şeffaf bir motor bulunuyor. Bu özellikler, modelin ne kadar detaylı ve gerçekçi olduğunu gösteriyor. Bu kit, resmi olarak lisanslı bir Suzuki ürünü olduğundan, tüm grafikler ve model çıkartmaları doğru bir şekilde yeniden oluşturulmuş. Bu durum, modelin gerçekçiliğini artıran önemli bir faktör.

Katana modelinde ayrıca çıkrıklar, çalışma süspansiyonu ve doğru şekilde yeniden oluşturulmuş fren diskleri bulunuyor. Ayrıca, CaDA Blokları oluşturma sisteminin Lego'nunkiyle uyumlu olduğu iddia ediliyor, bu da Panigale kitinin kendi sıralı dört silindirli versiyonunu oluşturabileceğiniz anlamına geliyor. Lego ve motosiklet tutkunları için CaDA Blokları'nın Suzuki Katana modeli, detaylı ve işlevsel yapısıyla koleksiyonlarınıza değer katacak harika bir parça.

Önceki Haber Klim Badlands Pro Motosiklet Montu İncelemesi - MotorcuMuhabbeti
Sonraki Haber Frensiz Teknolojinin Akıllı Fren Lambası
Benzer Haberler