Mondial Motosiklet Türkiye Distribütörü Kim?

Mondial Motosiklet Türkiye Distribütörü Kim?

Mondial Motosiklet Türkiye Distribütörü Kimdir?

2004 yılında Uğur Motorlu Araçlar A.Ş tarafından, Aydın Nazilli'de 44.500 m2 alan üzerine kurulu Mondial markası 2005-2014 yılları arasında Türkiye'nin motosiklet satış lideri oldu. Zengin ürün çeşitliliği ve kullanıcı odaklı tasarımlarıyla Mondial, motoru bir hobi veya yaşam tarzı olarak benimseyenlerin beklentilerini karşılamak üzere geliştirilen motorlarıyla dikkat çekiyor. 

Mondial Hakkında

Avrupa Standartlarına uygun yıllık 192.000 motosiklet üretim kapasitesi ve 40.000 çeşit toplamda 8 milyon adet yedek parça stoğu ile sektöründe lider konumda bulunuyor. Mondial, dürüst ve güvenilir iş anlayışıyla üretim, satış, servis ve müşterilerini buluşturarak pazardaki lider ve rekabetçi konumunu sürdürüyor. Mondial, şehir içi veya şehirlerarası ulaşımda kolaylık isteyenlerden, arazide güvenli bir şekilde yol almak isteyenlere kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Elektrikli Motosiklet, Cub ve Scooterlar gibi şehir içi ve kırsal alan kullanımına uygun modelleriyle, Touringler gibi seri ve manevra kabiliyeti yüksek araçlarıyla, Enduro ve Crosslar gibi arazi şartlarına uygun sportif modelleriyle ve Cafe Racer tarzı Buccaneer ile çeşitli tarzlara hitap ediyor.

Her yaşam tarzına uygun Mondial motosikletler, sürüş dinamikleri, performans değerleri ve kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteriyor. Bu çeşitlilik, kullanıcıların kendi tarzlarına, amaçlarına ve tecrübelerine uygun modelleri seçmelerini sağlıyor. Mondial, sadece ürün çeşitliliği ile değil, aynı zamanda müşteri hizmetleri, satış ve servis ağlarıyla da öne çıkıyor. Uğur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Mondial, 400 satış noktası, 528 servis merkezi ve 250 yedek parça satış noktası ile geniş bir hizmet ağına sahip. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışını benimseyen Mondial, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) satış verilerine göre her yıl "en çok satan" markalar arasında yer alarak güvenilirliğini kanıtlıyor.

Mondial, gerçekleştirdiği yetkili servis eğitimleri, tanıtım toplantıları ve çağrı merkezi hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Sürekli geliştirdiği teknolojisi, müşteri beklentilerini karşılama odaklı ürün ve hizmetleriyle Mondial, motosiklet tutkunlarına güvenli ve keyifli yolculuklar sunmayı sürdürüyor. Mondial motosikletleri, bayi ve servis bilgileriyle ilgili daha detaylı bilgi almak için https://www.mondialmotor.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki Haber Weise Iyon Isıtmalı Eldivenler: Kışın Sıcak ve Güvende Kalın!
Sonraki Haber Shad TR40 Terra Macera Heybeleri İncelemesi
Benzer Haberler