MÜZAYEDE İÇİN ÖZEL ELVİS TRİUMPH BONNEVİLLE T120 SETİ

MÜZAYEDE İÇİN ÖZEL ELVİS TRİUMPH BONNEVİLLE T120 SETİ

MÜZAYEDE İÇİN ÖZEL ELVİS TRİUMPH BONNEVİLLE T120 SETİ

Elvis Presley'e özel bir Triumph Bonneville T120 seti açık artırmaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu özel motosiklet, Elvis'in 1968 komedisi western filmi Stay Away Joe'da kullandığı kırmızı ve gümüş Triumph Bonneville T120 TT Çöl Kızağı motosikletine ithaf ediliyor. 2024 model Bonneville T120, eski okul sıvı soğutmalı motoru, kartuş çatalları ve retro stiliyle dikkat çekiyor.

Motosikletin estetiği, 20. yüzyılın ortalarına ait efsaneyi kutlamaya uygun bir şekilde tasarlandı. Krom kaplamalar, tekil farın yuvarlak örtüsü, tel tekerlekler ve açıkta kalan motor gibi detaylar, retro stili vurguluyor. Üstyapıda ise tank, Elvis'e ait belirgin siluetlerin yanı sıra Stay Away Joe filmindeki renklerden ilham alınarak tasarlanmış. Triumph Bonneville T120'nin bu özel versiyonunun tasarımı, sanatçı J Daar tarafından özel olarak elle boyanmış. Tasarım, Triumph ile Elvis Presley Enterprises arasındaki işbirliğinin bir ürünü olarak ortaya çıktı. Motosikletin müzayededen elde edilen geliri, Elvis Presley Hayır Kurumu'na bağışlanacak. 

Motosikletin teknik özellikleri arasında altı vitesli şanzıman, 79 beygir gücü üreten sıvı soğutmalı paralel çift silindirli motor, çelik çift beşik çerçeve ve çift 300 mm ön tıpalar bulunuyor. Bu özel Triumph Bonneville T120, sadece bir motosiklet değil, aynı zamanda bir kültürel mirasın özel bir anısını taşıyan eşsiz bir koleksiyon parçası olacak.

Önceki Haber Zapp i300 Elektrikli Scooter, 10 Milyon Dolarlık Yatırım İle Yola Çıkıyor
Sonraki Haber Indian, Binlerce Motosikleti Geri Çağırıyor
Benzer Haberler