Nexx X-Com3 Pro İncelemesi

Nexx X-Com3 Pro İncelemesi

Nexx X-Com3 Pro İncelemesi

Motosiklet kaskı üreticisi Nexx, interkom sistemlerinin üçüncü nesli olan Nexx X-Com3 Pro'yu piyasaya sürüyor. Bu yeni nesil interkom sistemi, Nexx'in motosiklet kaskları serisinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlandı. X-Com3 Pro, Nexx'in interkom uzmanı Sena ile iş birliği yaparak geliştirdiği bir ürün ve motosiklet sürücülerine üstün bir iletişim deneyimi sunmayı amaçlıyor.

X-Com3 Pro, Nexx kasklarına kolayca entegre edilebilen bir tasarıma sahip. Nexx, "Ünite, kabuktaki çıkarılabilir bir kapağın arkasındaki bir girintiye takılır ve burada zarar görmeden düz bir şekilde oturur," açıklamasıyla bu kolay entegrasyonu vurguluyor. Bu sistem, hem Mesh Intercom hem de Bluetooth teknolojilerini içeriyor. Group Mesh özelliği ile 24 sürücüye kadar 1,2 mil yarıçapında birbirine bağlanabilirken, Bluetooth kullanarak 10 sürücüye kadar bağlantı sağlanabiliyor. X-Com3 Pro'nun pil ömrü, Bluetooth kullanıldığında 13 saate kadar, Mesh kullanıldığında ise sekiz saate kadar dayanıyor. Cihaz, hareket halindeyken bile şarj edilebiliyor, bu da uzun yolculuklarda kesintisiz iletişim sağlıyor. Ayrıca, çift cihaz özelliği sayesinde X-Com3 Pro, aynı anda bir GPS cihazına veya akıllı telefona bağlanabiliyor, bu da sürüş sırasında kullanım kolaylığı sunuyor.

Ses kalitesi, Harman Kardon hoparlörler ve dahili Gelişmiş Gürültü Kontrolü özelliği sayesinde üst düzeyde yer alıyor. Kulaklıklar ve kablolar, konforu artırmak için astarın altına yerleştirilmiş. Bu özellikler, Nexx X-Com3 Pro'nun kullanıcılarına hem konfor hem de yüksek kaliteli ses deneyimi sunmasını sağlıyor. Nexx X-Com3 Pro, motosiklet iletişiminde yeni bir standart belirliyor. Nexx kaskları ile uyumlu, kolay entegrasyon, uzun pil ömrü ve üstün ses kalitesi gibi özellikleri ile X-Com3 Pro, motosiklet sürücülerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Önceki Haber Porsche Cross Performance EXC E-Bisiklet İncelemesi
Sonraki Haber 6D ATR-3 Kask İncelemesi
Benzer Haberler