Nishua'nın Yeni NTX-4 Evo Touring Kask İncelemesi

Nishua'nın Yeni NTX-4 Evo Touring Kask İncelemesi

Nishua'nın Yeni NTX-4 Evo Touring Kask İncelemesi

Louis Moto, Avrupa'nın önde gelen motosiklet dişli ve giyim distribütörlerinden biri olarak, bütçe dostu motosiklet ekipmanları sunan kendi markalarıyla dikkat çekiyor. Nishua, bu markalardan biri ve özellikle kask konusunda uzmanlaşmış bir isim. Nishua'nın NTX-4 Evo modeli, fiberglas kabuk yapısı ve tur sürüşüne özel özellikleriyle dikkat çekiyor, üstelik bütçeyi zorlamadan.

Dış tasarımı sportif ve aerodinamik bir yapıya sahip, bu da onu spor bisikletlerinden çıplak sokak dövüşçülerine kadar geniş bir motosiklet yelpazesine uyarlanabilir kılıyor. Fiberglas kabuk yapısı, standart termoplastik kabuklara göre darbeleri daha etkili bir şekilde emiyor ve dağıtıyor. Bu da sürücüye yüksek düzeyde güvenlik sağlıyor.

ECE 22.06 sertifikalı olan NTX-4 Evo, tur sürüşü seven sokak sürücülerini hedef alıyor. Kaskın içi yoğunluklu EPS köpük astar ve tamamen çıkarılabilir, yıkanabilir iç astar ile donatılmış. Ayrıca, gözlük kullananlar için özel kesiklere ve güneşi engellemek için kullanışlı bir açılır vizöre sahip.

Geniş şeffaf vizör, tüm hava koşullarında görünürlük sağlamak için Pinlock buğu önleyici lens ile donatılmış. Hızlı serbest bırakma mekanizması, vizör değişikliklerini hızlı ve kolay bir hale getiriyor, herhangi bir alete ihtiyaç duymadan. NTX-4 Evo'nun konforunu artıran bir diğer özellik ise çene çubuğundaki hava girişi ve başın üstündeki hava girişleri. Arkadaki ısı emici, yeterli hava akışını sağlıyor ve girdap önleyici önlük, hızlı sürüşlerde gürültüyü azaltıyor. Kaskın hızlı açılan mikrometrik tokası, kolay takılma ve çıkarmayı sağlıyor.

Louis Moto'nun web sitesinde, Nishua NTX-4 Evo düz siyah renk seçeneğinin yanı sıra üç farklı grafik seçeneği ile sunuluyor. XS ile 2XL arasındaki geniş boyut skalası, her sürücü için uygun bir ürün sunuyor. Hem güvenlik standartlarına uygun hem de bütçe dostu olan NTX-4 Evo, tur sürüşü seven motor tutkunları için ideal bir tercih.

Önceki Haber LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R Oyuncağını Tanıttı
Sonraki Haber Ducati Company C4 Bot İncelemesi
Benzer Haberler