OSET'in tamamen yeni TXP-20 ve TXP-24'ü baştan aşağı yeniden tasarlandı

OSET'in tamamen yeni TXP-20 ve TXP-24'ü baştan aşağı yeniden tasarlandı

OSET'in tamamen yeni TXP-20 ve TXP-24'ü baştan aşağı yeniden tasarlandı

OSET'in her parçası, en kaliteli sürüşü sağlamak için baştan tasarlandı. Fırçasız aktarma organları, daha sorunsuz ve konforlu bir deneyim sağlarken daha fazla güç sunar. Daha büyük piller ve daha yüksek verimlilik, daha uzun sürüşler anlamına gelirken, şasi geliştirilmiş yapısı ile daha hafiftir. Motorların ağırlığı yükü azaltmak için ana şasiye kaydırılır. Hava çatalları ve arka hava şoklarının yanı sıra tamamen yeni özel OSET lastikleri saniyeler içinde ayarlanabilir.

On yıl önce üretilmiş olan motosikletler o zamanın şartlarında bile rakipleri pistlerden silmeyi başardığı gibi şimdi de TXP-24 80cc benzinli Trials motosikletlerinin yerini alabilecek seviyede bir tasarıma sahip olarak üretildi.

Motosiklet, yeni başlayanlardan ileri düzey sürücülere kadar herkese hitap ediyor. Gücü, tepkisi ve hızı, kimin sürdüğüne göre 64 farklı ayar arasından seçim yaparak basmalı düğme teknolojisi ile düzenlenebiliyor.

OSET’e Gelen Güncellemeler

  • Tamamen yeni fırçasız motorun sağladığı gücü ve artırılmış torku iki katına çıkarın.
  • Ismarlama motor kontrolörü ve yazılım stratejisinden sezgisel ve ultra akıcı güç dağıtımı.
  • Kapalı bir ünitedeki en son teknoloji lityum pil, normal kullanımda 4 saate kadar çalışma süresi ve yalnızca 90 dakikadan %90'a kadar hızlı şarj süreleri sağlar.
  • Tamamen ayarlanabilir havalı süspansiyona sahip tamamen yeni optimize edilmiş şasi, çeşitli sürüş yetenekleri ve boyutları için hızlı kişiselleştirme sağlar.
  • Trials ve Xplore koltuk seçenekleri ile sürücüler tüm ortamlarda becerilerini geliştirebilirler
Önceki Haber Norton Motorcycles, 125. yıl dönümü Limited Edition motosiklet koleksiyonunu tanıttı
Sonraki Haber Hero Motocorp, EICMA'da Vida Concept Lynx'i tanıttı
Benzer Haberler