Oxford Oximiser Pro: Motosiklet Akünüz İçin En Akıllı Pil Optimizasyon Cihazı

Oxford Oximiser Pro: Motosiklet Akünüz İçin En Akıllı Pil Optimizasyon Cihazı

Oxford Oximiser Pro: Motosiklet Akünüz İçin En Akıllı Pil Optimizasyon Cihazı

Oxford, Oximiser Pro serisiyle şimdiye kadarki en son ve en akıllı pil optimizasyon cihazını piyasaya sürdüğünü duyurdu. 20 yılı aşkın süredir pil iyileştiricileri ve şarj cihazları üreten Oxford, bu deneyimle geliştirdiği Oximiser Pro'yu kullanıcılarla buluşturuyor. Tak ve çalıştır işlevselliği sayesinde kolayca kullanılabilen bu akıllı kit, motosiklet akünüzü korumak ve bakımını yapmak için sekiz aşamada çalışıyor.

İlk aşama olan polarite testi, Oximiser Pro motosiklet akünüze bağlandığında gerçekleştiriliyor ve doğru bağlantı olmadığında bir uyarı ışığı görüntülüyor. İkinci aşama analizde, güvenli şarj işleminin belirlenmesi için başlangıç voltajı analiz ediliyor. Üçüncü aşama olan kükürt giderme, şarj sırasında hasarlı pilleri otomatik olarak onarıyor. Dördüncü aşama, yumuşak başlatma modunda, akü üzerindeki stresi azaltmak amacıyla düşük bir akım uygulanıyor. Beşinci aşama toplu modda, akü %80-90 oranında şarj edilene kadar sabit bir akım uygulanıyor. Altıncı aşama olan emilim modunda, istenilen voltaja ulaşılana kadar şarj hızı yavaşlatılıyor. Yedinci aşama voltaj kontrolünde, akünün voltajının stabil olduğundan emin olmak için sürekli izleme yapılıyor. Son aşama olan modunu koru, akünün %100 şarjlı olduğunda bir görüntü sağlıyor.

Oximiser Pro'nun bu aşamaları, akünüzün kullanım ömrünü önemli ölçüde uzatmayı ve böylece uzun vadede zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlamayı hedefliyor. Ünite, yüksek darbeye, ısıya ve hava koşullarına dayanıklı ABS kasadan üretilmiş olup, LCD ekran, kış koşullarına uygun kablo, montaj noktaları ve çıkarılabilir kancaya sahip. Seride 900, 1250, 2000 ve 5000 olmak üzere dört farklı varyasyon bulunuyor ve bu da her türlü aküye uygun bir seçeneğin bulunmasını sağlıyor. Oxford Oximiser Pro, motosiklet akülerinizin bakımını kolaylaştırarak onların ömrünü uzatır ve performansını artırır. Güvenilir ve kullanımı kolay bu cihaz, motosiklet kullanıcıları için oldukça ideal bir seçim.

Önceki Haber Leatt MultiTour 7.5 Ceket ve Pantolon İncelemesi
Sonraki Haber Ruroc EOX Cosmic Koleksiyon Tanıtımı
Benzer Haberler