Peugeot XP400 GT İncelemesi

Peugeot XP400 GT İncelemesi

Peugeot XP400 GT İncelemesi

Şehir içi yolculuklarınızda size premium ayrıcalıklar tanıyacak bir scooter arıyorsanız doğru adrestesiniz, Peugeot Motocycle XP400 GT modeli ile size bu ayrıcalıkları sunmaya hazır. Marka, SUV araçlardaki başarılarını bu kez güçlü bir 400cc maxi scooter olan XP400 ile otomotiv sektörüne taşıyor. XP400, markanın Fransa'da üretilen premium araç ailesini mükemmel bir şekilde tamamlıyor ve XP400 GT versiyonuyla benzersiz bir tarza sahip.

XP400 GT, kendine özgü tasarımıyla öne çıkıyor. Füme ön camı, üst düzey süspansiyonları ve köşeli hatlarıyla maxi scooter segmentinde güç ve dinamizmi bir araya getiriyor. Şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun XP400 GT, sadece performans açısından değil, aynı zamanda estetik açıdan da beklentilere yanıt veriyor.

Tam LED ışık imzası, XP400 GT'nin öne çıkan özelliklerinden birisi. Öndeki köpek şeklindeki DRL'ler ve arkadaki 3 pençesiyle tam LED aydınlatma sistemi, dinamik ve çekici bir görünüm sunuyor. Atletik silueti, turuncu detayları ve Köpekbalığı Grisi rengiyle XP400, tarzını konuşturan bir maxi scooter olarak karşımıza çıkıyor.

XP400, 400cc PowerMotion® motoruyla donatılmış. Tamamen Fransa'da üretilen bu motor, 8.150 dev/dak'da 26,5 kW (36,7 hp) güç ve 5.400 dev/dak'da 38,1 Nm tork üreterek kendi kategorisinde üst düzey performans sunuyor. Düşük devirlerde artan tork ve LFE teknolojisi, sürücüye daha keyifli, sessiz ve ekonomik bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Güçlü frenleme sistemi, çift ABS ve CBS desteğiyle donatılmış 295 mm çift ön disk ve 240 mm arka disk ile sağlanıyor. Acil frenleme durumunda devreye giren uyarı ışıkları, güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. XP400 GT'nin süspansiyonları, önde 140 mm deplasmanlı ters çatal ve arkada bir amortisörle her türlü yolda maksimum konfor sağlıyor.

XP400 GT, çapraz kollu jantları ve özel tasarım arazi lastikleriyle motosiklet segmentine daha da yaklaşıyor. İ-Connect teknolojisi sayesinde 5 inç TFT bağlantılı bir gösterge paneline sahip olan XP400, adım adım navigasyon özelliğiyle sürücüye bilgi sunuyor.

Ayrıca, akıllı anahtar ile elle kullanmadan ateşleme özelliği, kullanım kolaylığını artırıyor. 2 koltuklu sele, tutamaklar ve ayaklıklar gibi detaylar, iki kişilik seyahatleri daha konforlu hale getiriyor. Koltuğun altındaki geniş alan, tam yüz kaskı gibi ekipmanların saklanabileceği bir depolama alanı sunuyor. Peugeot XP400 GT, şehir içi ve şehir dışı kullanım için tasarlanmış güçlü, şık ve özelliklerle dolu bir scooter ve motosiklet deneyimi sunarak sürüş tutkunlarına yeni bir perspektif sunuyor.

Önceki Haber KYMCO DTX 360 İncelemesi
Sonraki Haber OJ ATR 125 İncelemesi
Benzer Haberler