Quad Lock'un 'Gidon Kelepçesi Montajı' Serisi Tanıtımı

Quad Lock'un 'Gidon Kelepçesi Montajı' Serisi Tanıtımı

Quad Lock'un 'Gidon Kelepçesi Montajı' Serisi Tanıtımı

Motosiklet kullanıcıları için tasarlanan Quad Lock'un son yeniliği, 'Gidon Kelepçesi Montajı' serisi, şehir içi trafiğinde ve uzun yolculuklarda sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Avustralya merkezli firma, telefonlarını motosikletlerine entegre etmek isteyen kullanıcılar için geliştirdiği bu özel montaj serisi ile dikkat çekiyor. Quad Lock'un yeni ürün geliştirme müdürü Andrew Kellock, "Gidon Kelepçesi Montajı" serisinin, telefon kullanımını daha güvenli, kullanışlı ve entegre hale getirmek üzere tasarlandığını belirtiyor.

Quad Lock'un 'Gidon Kelepçesi Montajı' serisi, estetik ve fonksiyonu bir araya getirerek öne çıkıyor. Standart "mavi kollu" versiyon, şıklığıyla dikkat çekerken, profesyonel "siyah kollu" versiyon ise kullanılan yapı malzemeleriyle farklılaşıyor. Standart versiyon cam dolgulu naylondan üretilirken, pro versiyon eloksallı alüminyum konstrüksiyona ve paslanmaz çelik donanıma sahip. Quad Lock, motor titreşimlerine karşı dayanıklılık sağlamak adına bu yeni montaj serisi titizlikle test edilmiş. Bağlantı noktaları, zorlu şartlara karşı performanslarını korurken, 135 derecelik ayarlanabilir mafsala ile geniş bir gidon tipine uyum sağlıyor. Bu özellik, kullanıcılara esneklik sunarak farklı motosiklet modellerine kolayca adapte olma imkanı tanıyor.

Montaj işlemi oldukça basit. Gidon kelepçesi, motosikletin doğrudan dişli M8 deliklerinden birine monte ediliyor. Bu da mevcut M8 cıvatasının montajın kendi dönme önleyici, tırtıklı cıvata tabanı ile değiştirilmesini içeriyor. Quad Lock'un bu montaj serisi, aksiyon kamerası montajları, titreşim sönümleyici, kablosuz/USB şarj cihazları ve Quad Lock 360 dahil olmak üzere firmanın tüm ürün yelpazesiyle uyumlu.

Quad Lock, kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmak adına iki farklı versiyon sunuyor. Standart ve pro versiyonlar, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre özelleştirilebiliyor. Bu özellik, motosiklet tutkunlarının kişisel tarzlarına uygun bir çözüm bulmalarını sağlıyor. Quad Lock'un 'Gidon Kelepçesi Montajı' serisi, firma tarafından sağlanan 12 yıllık tecrübenin bir ürünü olarak, motosiklet kullanıcılarının telefon montaj ihtiyaçlarına pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor. Sürüş keyfini artırmak ve telefon kullanımını güvenli hale getirmek isteyenler için Quad Lock'un bu yeni serisi, işlevselliği ve estetiği bir araya getirerek öne çıkıyor.

Önceki Haber FENIX 3 AİR Erkek Yarış Ayakkabısı
Sonraki Haber Arai MX-V Motokros Kaskı İncelemesi
Benzer Haberler