REVER, Motosiklet Tutkunları İçin PDF Harita Uyumluluğunu Başlattı

REVER, Motosiklet Tutkunları İçin PDF Harita Uyumluluğunu Başlattı

REVER, Motosiklet Tutkunları İçin PDF Harita Uyumluluğunu Başlattı

Dünya genelinde milyonlarca motosiklet severin güvendiği REVER, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyor. REVER, Android ve iOS uygulamalarında coğrafi referanslı PDF haritalarını içe aktarma ve görüntüleme yeteneklerini sunarak kullanıcılarına benzersiz bir keşif deneyimi sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde, coğrafi referanslı PDF Haritaları, kullanıcıların mevcut konumlarını doğru bir şekilde görüntülemelerini sağlayan yerleşik GPS sınırlarına sahip. Haritalar, iz ayrıntıları, topografik çizgiler ve diğer geleneksel harita stillerinde bulunmayan coğrafi özelliklere erişim sağlayarak kullanıcılara zengin bir keşif deneyimi sunuyor.

Nasıl Kullanılır?

REVER uygulamasındaki ana harita sekmesindeki harita ayarları aracılığıyla PDF Harita Kitaplığına ve içe aktarıcıya erişebilirsiniz. İçe aktarılan haritalar, çevrimdışı erişilebilen REVER PDF Harita Kitaplığında saklanıyor, kaydediliyor ve düzenlenebiliyor. Haritaları seçerek, ana haritada katman olarak görüntüleyebilir ve mevcut dinamik haritalarla birleştirebilirsiniz.

REVER Pro aboneliği olan kullanıcılar, uygulamalarına sınırsız sayıda PDF haritası içe aktarabilirken, ücretsiz kullanıcılar bir PDF haritası ile sınırlı. Bu yeni özellik, binicilere mobil uygulama üzerinden güvenilir kaynaklardan elde edilen detaylı harita içeriği eklemenin benzersiz bir yolunu sunuyor. REVER, motosiklet tutkunlarını keşfetme ve paylaşma konusunda yeni bir seviyeye taşıyor. Siz de REVER'in PDF Harita Uyumluluğu özelliği ile dünya çapında keşiflere hazır olun!

Önceki Haber Shima Takeshi Korumalı Motosiklet Botu İncelemesi - MotorcuMuhabbeti
Sonraki Haber Alpinestars Supertech R10 İncelemesi
Benzer Haberler