Royal Enfield ve K-Rides İş Birliğiyle Türkiye Pazarında Yepyeni Bir Dönem Başlıyor

Royal Enfield ve K-Rides İş Birliğiyle Türkiye Pazarında Yepyeni Bir Dönem Başlıyor

Royal Enfield ve K-Rides İş Birliğiyle Türkiye Pazarında Yepyeni Bir Dönem Başlıyor

Royal Enfield, dünya genelindeki motosiklet pazarındaki etkileyici büyümesini sürdürmek amacıyla Türkiye'de K-Rides Motosiklet ve Bisiklet San. ile stratejik bir iş ortaklığı kurdu. Hindistan merkezli motosiklet devi, Türkiye'nin dinamik ve hızla büyümekte olan motosiklet tutkunlarına ulaşarak global hakimiyetini artırmayı hedefliyor. Royal Enfield'ın sadelik, şıklık ve otantik motosiklet deneyimi odaklı yaklaşımıyla, markanın dünya genelinde popülerliğini artıran temel etkenlerden biri. Filipinler ve Kanada gibi pazarlarda başarı elde etmesinin ardından şimdi sıra Türkiye'de. K-Rides Motosiklet ve Bisiklet San. ile yapılan anlaşma, Türkiye'nin öncü sanayi kuruluşlarından Kibar Holding'in iştirakidir.

Kibar Holding Kurumsal Gelişim Sorumlusu Gökhan Lokmanoğlu, Royal Enfield'ın Türkiye pazarına adım atışıyla ilgili olarak, “Türkiye'deki artan motosiklet talebi, ülke genelinde hızla büyüyen motosiklet tutkunları topluluğunun isteklerini karşılama ve geliştirme misyonumuzla mükemmel bir uyum içinde.” Bu anlaşma kapsamında, K-Rides, İstanbul'da ilk Royal Enfield amiral mağazasını bu bahar açmayı planlıyor. Şirketin, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar kapsamlı bir iş modeli oluşturarak motosiklet sahipliğinin tüm yaşam döngüsünü ele alması bekleniyor.

Royal Enfield Ticaret Müdürü Yadvinder Sing Guleria, K-Rides'in Türkiye pazarında markayı büyütme konusundaki yeteneklerine güvenini dile getirirken, "Türkiye pazarları hakkındaki bilgilerine ve derin anlayışlarına güveniyoruz ve bu birliktelikle Royal Enfield, bölgenin hareketlilik sektöründeki varlığını daha da güçlendirecek" dedi. Türkiye pazarına sunulacak olan Royal Enfield'ın popüler modelleri arasında Meteor, Classic, Hunter ve Bullet serileri bulunuyor. Ayrıca, daha büyük motosikletlerin yanı sıra Interceptor, Continental GT 650 ve Süper Meteor gibi modellerin de Türkiye'ye giriş yapması planlanıyor. Ayrıca, Himalaya ve Av Tüfeği gibi yenilenmiş modellerin de Türk motosiklet tutkunlarıyla buluşması bekleniyor. Royal Enfield ve K-Rides iş birliği, Türkiye'deki motosiklet tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Önceki Haber Indian, Binlerce Motosikleti Geri Çağırıyor
Sonraki Haber Zebra09 İncelemesi: Off-Road Tutkunları İçin Tasarlanmış Radikal Elektrikli Scooter
Benzer Haberler