RST IOM TT Brandish 2 CE Deri Ceket İncelemesi

RST IOM TT Brandish 2 CE Deri Ceket İncelemesi

RST IOM TT Brandish 2 CE Deri Ceket İncelemesi

Birinci sınıf yumuşak deri, sabit astarlı inek derisi yapısı ve kareli astarıyla üst düzey konfor sunan RST IOM TT Brandish 2 CE deri ceket,  seviye 1 omuz ve dirsek zırhıyla koruma sağlarken, isteğe bağlı arka koruyucu cebiyle ekstra güvenlik imkânı sunuyor. Bel ayarlayıcılar, iki iç ve iki dış cep gibi pratik özellikler içeriyor. CE AA derecelendirmesi ile darbe ve aşınma direncinde yüksek bir performans sergiliyor. Bu ceket, hem erkekler hem de üniseks kullanıcılar için uygun ve üç renk seçeneği ile stil sahibi bir görünüm sunuyor.

Bu ceket, giymeden önce harika hissettiren bir yapıya sahip. Astarı çok hoşuma giden bir detay ve kollarımı onun içine katlamak her zaman bir zevk. Deri yumuşaktır ve çok ısınmadan hoş bir ağırlığa sahip. Ancak, sahip olduğu tek havalandırma ön taraftaki fermuardır.  Ceketin pratikliği oldukça yüksek. Büyük akıllı telefonumu iki fermuarlı dış cebe rahatça sığdırabiliyorum, ancak iç cepleri daha fazla rahatlık için kullanmayı tercih ediyorum. Ancak, sadece sol iç cebin fermuarlı olması biraz garip görünüyor. Kemer köprülerinin eksikliği ise ceketin sırtımdan yukarı çıkıp kot pantolonumdan ayrılmasına neden olabiliyor. Bu da ara sıra iç çamaşırlarının görünmesine yol açabiliyor.

RST TT Brandish 2 CE deri ceket, retro çekiciliği ve zarif kabartmalı TT logosuyla dikkatleri çekiyor. Petrol rengi, Ninja 650'nin yeşil ve siyah boyasıyla mükemmel uyum sağlıyor. CE sertifikası AA olan bu ceket, darbe ve aşınma direnci açısından oldukça iyi bir performans sergiliyor. İçerisinde seviye 1 dirsek ve omuz zırhı bulunurken, isteğe bağlı sırt koruyucusu için bir cep de mevcut. RST TT Brandish 2, stil odaklı bir ceket olarak orta seviye özelliklere sahip. Rakiplerinden bazıları olan Richa Daytona 2 ile karşılaştırıldığında, RST TT Brandish 2'nin daha estetik bir görünüme ve paranızın tam karşılığını vereceğine inanıyorum.

Artıları

Son Derece Hoş Kareli Astar: Birinci sınıf hissi veren yumuşak deri.

Rahat Uyum: Çok çeşitli boyut seçenekleriyle rahat bir uyum sağlıyor.

Seçenekler: İsteğe bağlı arka koruyucu cebi ve üç renk seçeneği mevcut.

Eksileri

Sınırlı Koruma: Yalnızca Seviye 1 omuz ve dirsek zırhı içeriyor.

Sırt ve Göğüs Koruyucu Yok: Standart olarak sırt koruyucusu ve göğüs koruyucu cebi yok.

Kemer Halkaları Eksik: Ceketin sırtınıza çıkmasını önlemek için kemer halkaları yok.

Havalandırma Eksikliği: Çok sıcak günlerde astar çıkarılamaz.

Teknik Özellikler

Yapı: Sabit astarlı inek derisi

Tip: Erkek/Üniseks

CE Derecelendirmesi: Giysi AA

Zırh: Seviye 1 omuz ve dirsek

Diğer Özellikler: Bel ayarlayıcılar, kapitone dikiş astarı, iki iç ve iki dış cep

Önceki Haber Weisse’ Sniper Tekstil Süvari Ceketi İncelemesi
Sonraki Haber Answer Racing 25 Serisi Tanıtımı
Benzer Haberler