Schuberth E2 Adventure Touring Motosiklet Kaskı İncelemesi

Schuberth E2 Adventure Touring Motosiklet Kaskı İncelemesi

Schuberth E2 Adventure Touring Motosiklet Kaskı İncelemesi

Macera tarzı zirveye sahip olan Schuberth E2 bir ön kapak kaskıdır ve kendi sınıfında öne çıkan bir model. Ayrıca, entegre bir açılır güneşlik ve opsiyonlu bir iletişim sistemi için hazırlık gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Artıları

- Zengin özelliklere sahip

- Son derece rahat

- İmpresif iletişim sistemi için hazırlık

- Beş yıl garanti süresi

Eksiler

- Bazı malzemelerin kalitesi beklentileri karşılamayabilir

Teknik Detaylar

Ağırlık: 1695g (İletişim sistemi ile 1850g)

Yapı: Bileşik

Çene kayışı tipi: Hızlı bırakma

İnterkom hazır mı? Evet

Açılır güneşlik mi? Evet

Pinlock? Evet

İç: Çıkarılabilir

Kabuk boyutları: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Garanti: Beş yıllık

Güvenlik standardı: ECE 22.06

Konfor ve Tasarım

Schuberth E2, baş şeklini baskı yapmayan bir tasarıma sahip. Çene kayışı, cilde yumuşak bir tutuş sağlamak için Cırt cırtlı dolgu ile donatılmış. Çene perdesi kullanışlıdır ve kullanılmadığı zamanlarda rahatsızlık vermiyor. Kulak odası genişliği oldukça iyidir ancak iletişim sistemi mikrofonu kullanım sırasında bazı sorunlara neden olabiliyor.

Vizör ve Havalandırma

Ana vizör, Sınıf 1 optiklere sahip ve Pinlock 120 buğu önleyici lens ile birlikte geliyor. Vizör, döner klipslerle kolayca çıkarılabiliyor ve değiştirilebiliyor. Entegre açılır güneşlik, kullanımı kolay bir başparmak kaydırıcısı ile donatılmış. Havalandırma sistemi etkili bir şekilde çalışır ve sinek korumasıyla birlikte geliyor.

Gürültü ve Görünüm

Kaskın aerodinamik özellikleri ve sessizliği öne çıkıyor. Entegre iletişim sistemi mükemmel ses kalitesi sunuyor. Tasarımı alçakgönüllü ve özellikle macera motosikleti kullanıcıları için çekici olabiliyor.

Kalite ve Değer

E2'nin kalite konusunda bazı düşüşleri olsa da, beş yıllık garanti süresi kullanıcıların endişelerini hafifletebiliyor. Fiyatı biraz yüksek olsa da, iletişim sistemi entegrasyonu ve sunduğu özelliklerle değerli bir kask. Schuberth E2, genel olarak yüksek kaliteli, zengin özelliklere sahip bir kask. Her ne kadar bazı malzeme kalitesi konusunda eleştirilse de, genel performansı ve özellikleriyle sürücüler için etkileyici bir seçenek sunuyor.

Önceki Haber Alpinestars Tech-Air Off-Road İncelemesi
Sonraki Haber Volcon Geyik UTV Üretime Girdi
Benzer Haberler