Scorpio Electric, EICMA 2023'te X1 Maxi-Scooter ve 2 Infinity Concepts'i piyasaya sürüyor

Scorpio Electric, EICMA 2023'te X1 Maxi-Scooter ve 2 Infinity Concepts'i piyasaya sürüyor

Scorpio Electric, EICMA 2023'te X1 Maxi-Scooter ve 2 Infinity Concepts'i piyasaya sürüyor

Singapur'un ilk elektrikli motosiklet üreticisi Scorpio Electric, merakla beklenen maxi-scooter'ı X1'in küresel tanıtımını yaptı ve Infinity konseptlerinin bir parçası olarak iki yeni örnek model sundu.

X1 – Görünmeyen Gelecek

X1, Akrep takımyıldızındaki en güçlü yıldıza bir göndermedir. Bu kentsel elektrikli mobilet, rahatlık ve modernliği birleştiren dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Gelişmiş sürücü teknolojisi ve internet bağlantısı ile donatılan X1'in geliştirilmesine 2019'da başlandı ve bunu bu yıl fiziksel üretim testleri izledi.

Performans

X1, sıfırdan 50 km/s hıza sadece 3,8 saniyede çıkabiliyor ve maksimum 105 km/s hıza ulaşabiliyor. Güç aktarma organları, hava soğutmalı 10V 72kWh tescilli pil paketine bağlı 5kW'lık bir motordan oluşur. 40 km/s hızla 200 km'lik bir menzil mümkündür.

Tasarım Dili

X1'in boyutları 2.125 mm uzunluğa, 775 mm genişliğe ve 1.212 mm yüksekliğe sahiptir bu da dengeli bir boyut ve çekicilik sunar. 1.525 mm'lik dingil mesafesi, şehir sokaklarında çevik manevra kabiliyeti sağlarken bir denge unsuru ekler. Yalnızca 185 kg ağırlığındaki X1, çevre bilincine sahip bireyler için benzersiz bir şekilde tasarlanmış elektrikli bir maxi-scooter'dır.

Tek taraflı alüminyum salınım kolu, üstün yol tutuşu sağlamak için baş aşağı bir ön çatal ve çift dereceli amortisör ile eşleşir. X1 Cast AI ENKEI jantlar, Pirelli lastikler ve BOSCH 2 Kanallı ABS sistemine sahip J JUAN frenler, stabilizesini ve frenleme gücünü kanıtlıyor.

Bağlantı ve Kontrol

X1 aracı, gelişmiş far teknolojisi ve hareketlerinize uyum sağlayan viraj lambaları ile donatılmıştır.7 inç TFT ekran, sürüşünüzü sürükleyici bir deneyime dönüştürür. Şarj cihazı, 3 saatlik şarjdan sonra %90 kapasiteye sahiptir. Kontrollü direksiyon kilidi, geri vites yardımı, araç kilitleme/kilit açma, şarjı uzaktan durdurma, koltuk kılıfı ve enerji yenileme deneyiminizi özelleştirmenize olanak tanıyan araç analitiği gibi özelliklere parmak ucuyla erişim izni verildiği için olağanüstü kontrol elinizin altında.

Önceki Haber RKS AROME 125 İNCELEMESİ – KOLAÇAN KANALI
Sonraki Haber Felo'nun SIC58 Limited Edition'ı Marco Tanıtıldı
Benzer Haberler