Sena 5R LITE Motosiklet İnterkomu İncelemesi - MotorcuMuhabbeti

Sena 5R LITE Motosiklet İnterkomu İncelemesi - MotorcuMuhabbeti

Motosiklet tutkunları için Bluetooth iletişimini basitleştiren Sena 5R LITE, iki yönlü HD interkom ve akıllı telefon bağlantısı özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Müzik dinlemek, GPS kullanmak ve telefon görüşmeleri yapmak gibi ihtiyaçlarınıza cevap veren bu cihaz, sürüş keyfinizi üst düzeye çıkartmak için tasarlanmış. Sena 5R LITE'ın LCD ekranı sayesinde cihaz ayarlarını sürüş öncesinde görsel olarak yapabiliyorsunuz. Sena 5R LITE hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için yukarıda vermiş olduğumuz MotorcuMuhabbeti Youtube Kanalı tarafından yayınlanmış olan videoyu izleyebilirsiniz, diğer bilgiler için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Kompakt yapısı ile ön plana çıkan Sena 5R LITE, Bluetooth interkom aracılığıyla başka bir sürücü ile bağlantı kurmanızı sağlıyor. Tüm Bluetooth interkom donanımlı Sena ve Sena destekli cihazlarla uyumlu olan 5R LITE, 700 metreye (0,4 mil) varan çalışma mesafesiyle açık ve eller serbest iletişim sunuyor. Sena 5R interkom, en sevdiğiniz müzik veya podcastleri dinlemek, adım adım GPS navigasyonunu duymak ve telefon görüşmeleri yapmak için akıllı telefonunuzla kolayca eşleşiyor. Cihazı, Sena Motorcycles uygulamasına bağlayarak çeşitli işlevleri parmaklarınızın ucundan kontrol edebiliyorsunuz. Ayarları yapılandırmak ve hızlı başlangıç kılavuzuna erişmek için akıllı telefonunuzu kullanabiliyorsunuz. Sena 5R LITE, motosiklet kullanıcıları için geliştirilmiş etkileyici bir Bluetooth interkom sistemi. Kolay kullanımı, gelişmiş özellikleri ve kompakt tasarımı ile sürüş deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Gürültü engelleme teknolojisi ve uzun pil ömrü ile Sena 5R LITE, motosiklet sürüşlerinizde vazgeçilmez bir yardımcı olmaya hazır.

Teknik Özellikler

Boyutlar:

Ana modül: 76 mm x 41 mm x 19 mm (3 inç x 1,6 inç x 0,74 inç)

Hoparlör sürücü birimi: 40 mm – kalınlık 7 mm

Boom mikrofonu: uzunluk 140 mm

Hoparlörler arasındaki kablo: uzunluk 520 mm

Ağırlık: ana modül  32 g (1,12 oz)

Çalışma sıcaklığı: 10°C  55°C (14°F  131°F)

Bluetooth:

Versiyon: Bluetooth 5.1

Profiller: Kulaklık Profili (HSP), Ahizesiz Kullanım Profili (HFP), Gelişmiş Ses Dağıtım Profili (A2DP), Ses Video Uzaktan Kumanda Profili (AVRCP)

Interkom:

Çalışma Mesafesi: Açık arazide 700 m'ye (0,4 mil) kadar

Desteklenen Sürücü Sayısı: 2 sürücü

Ses:

Gürültü Engelleme: Gelişmiş Gürültü Kontrolü™

Codec Bileşeni: Yerleşik SBC Codec Bileşeni

Batarya:

Konuşma Süresi: 8 saat

Şarj Süresi: 2,5 saat

Tür: Lityum Polimer Pil

Önceki Haber Answer Racing 25 Serisi Tanıtımı
Sonraki Haber LS2 Pioneer Motosiklet Kaskı 2024 Güncellemesi
Benzer Haberler