Shoei Hornet ADV Kask İncelemesi

Shoei Hornet ADV Kask İncelemesi

Shoei Hornet ADV Kask İncelemesi

Motosiklet tutkunları için tasarlanmış olan Shoei Hornet ADV, benzersiz özellikleri ve yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. Hornet ADV, ECE 22.05 standartlarına uygun bir kask olup, kalite, uyum ve özellikleriyle öne çıkıyor. Kaskın organik elyaf kompozit kabuğu, dört farklı boyutta mevcut olmasıyla en iyi uyumu sağlamak için tasarlanmış. Kaskın kabuğu, yoğunluklu eps ve organik elyaf kompozit kullanılarak üretilmiş. Bu sayede sürüş sırasında hava akışında bükülme veya titreşim olmuyor. Özellikle hızlı sürüşlerde bile rahat bir deneyim sunuyor. Ayrıca çıkarılabilir zirve seçeneği, gözlük kullananlar veya zirveyi sevmeyenler için alternatif bir seçenek sunuyor.

Hornet ADV'nin vizör sistemi mükemmel bir tıklama ile basit bir şekilde değiştirilebiliyor. Ancak karanlık bir vizör taktığınızda tırnakları bulmak zor olabiliyor. Donanım kalitesi ise yüksek ve şiddetli yağmurda dahi sızıntı yaşanmıyor. Ayrıca Pinlock eki, yağışlı havalarda görüşü iyileştiriyor. Kaskın havalandırma sistemi çene, kaş ve tepe bölgesinde bulunan deliklerle etkili bir şekilde tasarlanmış. Ancak çok sıcak günlerde veya yoğun bir tempoda sürüyorsanız, isteğe bağlı çene perdesini çıkarmak öneriliyor.

Çıkarılabilir ve yıkanabilir astarı, 5000 mil sonra bile aşınma belirtisi göstermiyor. Başın rüzgarda çevrilmesi bile stabil ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Shoei Hornet ADV kaskı, mükemmel uyum, kalite ve pratik özellikleriyle dikkat çeken bir motosiklet kaskı olarak bizlerle buluşuyor. ECE 22.05 standartlarına uygun olması, güvenlik açısından önemli bir faktör. Sürüş konforu, pratik kullanım ve dayanıklılık gibi özellikleriyle motosiklet severler için harika bir tercih olabiliyor.

Önceki Haber WMR Racing Development'ın Maptuner Nano İncelemesi
Sonraki Haber Fox Racing, 2024 İçin Yepyeni ADV Koleksiyonunu Tanıttı
Benzer Haberler