Shoei Neotec 3 Sistem Kaskı İncelemesi

Shoei Neotec 3 Sistem Kaskı İncelemesi

Shoei Neotec 3 Sistem Kaskı İncelemesi

Shoei, motorcuların güvenliği ve konforu konusundaki yüksek standartlarını karşılamak adına tasarlanan Neotec 3 Sistem Kaskı ile öne çıkıyor. Bu kask, Japon mükemmeliyeti ve teknolojisinin birleşimini temsil ederken, sürücülere benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Kaskın dış kabuğu, gelişmiş entegre matris (AIM) kompozit fiberglas malzemesi kullanarak, önceki modellere kıyasla daha üstün performans ve dayanıklılık sunuyor. Bu da sürücünün başını çeşitli çevresel etkilere karşı etkili bir şekilde koruyor.

Neotec 3'ün ön kapak mekanizması, iki aşamalı bir kilitleme sistemine sahip. Bu sistem, kaskın sağlam bir şekilde kilitlenmesini sağlarken, rüzgar gürültüsünü minimuma indirerek sürüş sırasında konforu artırıyor. Opsiyonel olarak sunulan entegre Bluetooth iletişim sistemi, Shoei'nin mükemmel aerodinamik tasarımına sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Sena'nın SRL3 iletişim sistemi, 24 üyeye kadar grup ağı, HD hoparlörler, sesli komut özelliği ve uzun pil ömrü ile sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Kaskın çift homologasyonunu sağlayan çevirme mekanizması, sürücülere açık ve kapalı durumda kullanma esnekliği sunuyor. Paslanmaz çelikten yapılan 360° Pivot kilitleme sistemi, yüz kapağını güvenli bir şekilde kilitliyor, böylece sürüş sırasında maksimum güvenlik sağlanıyor. Neotec 3, AIM'de şok emici kabuk, çoklu yoğunluklara sahip EPS astar sistemi, buğu geciktirici CNS-3C Pinlock vizör ve paslanmaz çelik Mikro Cırcır Sistemi gibi bir dizi güvenlik özelliği sunuyor. Ayrıca, QSV-2 güneşlik, çeşitli kabuk boyutları, 3D merkez pedi ve Shoei İletişim sistemi ile konforu en üst seviyeye taşıyor.

Çoklu havalandırma ve ekstraksiyon sistemi, içindeki böcek filtresi, arkadaki çıkışlar ve entegre spoyler, Neotec 3'ü optimal havalandırma ve aerodinamik performansla bir araya getiriyor. Bu özellikler, uzun sürüşlerde bile sürücünün serin ve rahat kalmasını sağlıyor. Shoei Neotec 3 Sistem Kaskı, sadece güvenlik ve konfor açısından değil, aynı zamanda şık tasarımı ve inovatif özellikleri ile de öne çıkıyor. Bu kask ile yolda geçirdikleri her anın keyfini çıkarabilirsiniz.

Önceki Haber Bell Moto-9 Youth Mıps Kaskı İncelemesi
Sonraki Haber Benelli125S İncelemesi – Otomobil Tutkusu
Benzer Haberler