Sidi REX AIR İncelemesi

Sidi REX AIR İncelemesi

Sidi REX AIR İncelemesi

Motosiklet ayakkabılarında lider İtalyan markası Sidi, sürücülere maksimum nefes alabilirlik, uyum ve konfor sunmak üzere tasarlanan yüksek performanslı yarış botu REX AIR modelini dünyaya tanıtıyor. Sidi'nin MotoGP sürücüleriyle yaptığı kapsamlı araştırmalar, laboratuvar testleri ve pist deneyimlerine dayanarak geliştirilen REX AIR, sürüşleriniz sırasında olağanüstü bir performans sağlıyor. REX AIR, sıcak iklimlerde veya yoğun yarışlarda bile ayaklarınızın serin ve kuru kalmasını sağlayan optimum hava akışına izin veren delikli üst kısmıyla ön plana çıkıyor. Delikli TechnoMicro malzemeden üretilen bu bot, ayakların hava almasını sağlayarak uzun sürüşlerde bile konforu üst seviyede tutuyor.

REX AIR'in her bileşeni, sürücüye maksimum koruma sağlamak için titizlikle tasarlanmış. Yüksek kaliteli TPU koruyucular ve fiberglas takviyeli naylon dış iskelet, düşme durumunda destek ve güvenlik sağlıyor. Ayak bileği bölgesinde darbe emici korumalar ve dış ayak parmak bölgesinde alüminyum ek parçalı ayak parmak kaydırıcıları ile güvenliğiniz garanti altına alınıyor. Yenilikçi yüksek yoğunluklu reçine ayar sistemi, botu sürücünün ihtiyaçlarına göre ayarlayarak mükemmel ve kişiselleştirilmiş bir uyum sağlıyor. Çelik halatlı üç ayarlanabilir kilit ve bir TECNO-3 PUSH rotorundan oluşan yeni kapatma sistemi, ayağın üst kısmına yerleştirilen yan mekanizma ile hassas ve güvenli bir uyum sunuyor.

REX AIR, iç astarında file ve Cambrelle malzeme kullanarak daha fazla nefes alabilirlik sağlıyor. Yumuşak takviyeli asimetrik bilek, bisiklette daha iyi kavrama sunarken, arka ve üst kısımdaki yüksek esneklikte malzeme daha fazla hareket özgürlüğü sağlıyor. Dış kumaştaki delikler, hava sirkülasyonunu artırarak botun nefes almasını sağlıyor. Yumuşak malzemeden yapılmış arka kapak ve geniş kaval koruyucusu açıklığı, botun kolayca giyilmesini ve daha fazla konfor sunuyor. Güvenli ve rahat bir uyum için üçlü ayarlanabilir mikrometrik Tecno-3 Push toka ve iyi tutuş sağlayan kauçuk taban ile REX AIR, sürücüler için ideal bir seçim. Sidi REX AIR, motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına en üst düzeyde cevap veren, güvenliği ve konforu bir arada sunan üstün bir motosiklet botu olarak ön plana çıkıyor.

Önceki Haber Five TFX4 Eldiven İncelemesi
Sonraki Haber HJC C91N Motosiklet Kaskı İncelemesi
Benzer Haberler