Sınırlı Lovelies: Langen'in İkinci Modeli LightSpeed tanıttı

Sınırlı Lovelies: Langen'in İkinci Modeli LightSpeed tanıttı

Sınırlı Lovelies: Langen'in İkinci Modeli "LightSpeed" ile Tanışın

Langen Motosiklet 2018'de otomotiv ve geliştirme çalışmalarına başlamıştır. Günümüzün de motosikletlerden beklenen; ultra hızlı, ultra hafif, ultra özel olması hali, markanın doğru kalabalıklarla hitap etmesi noktasında olumlu sonuçlar ortaya çıkarmıştır. Langen’nin sunmuş olduğu özellikler; 1190cc'lik punt veya 185hp @ 10.600rpm ve 183Nm/102lb-ft tork @ 8200rpm. Motosikletin tamamı 185 kg ağırlığındadır ve güç-ağırlık oranını 0,45 midilli veya 1.000 PS (735kW) / ton'a getirir; Langen, ilk Two Stroke modelinin detaylandırmasında gerçek altın varak kullanmasıyla tanınır, bu nedenle şirketin LightSpeed için ısmarlama karbon fiber kaplamalara her şeyi dahil etmesi şaşırtıcı değildir.

Tamamen şirket içinde dövülen ve işlenen alüminyum jantlar, Pirelli Diablo Rosso III kauçuğuyla kaplanırken, süspansiyon gerçek bir konfor sağlamaktadır.

Ön süspansiyon: Ayrık bacak sıkıştırmalı ve geri tepme sönümlemeli Ohlins FRT 301 USD 48 mm çatalların yanı sıra birden fazla ulusal superbike şampiyonasından bir kartuş kiti.

Arka süspansiyon: Piggyback basınçlı gaz sistemine, ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme sönümlemeye sahip ikiz Ohlins 36 mm STX amortisörler.

HEL Performance, fren kaliperlerini tedarik ederken, fren kaliperleri HEL Performance'ın izniyle; öndeki dört pistonlu ünite, Twin ultra hafif 320 mm yüzer disklerle çalışırken, arkada tek bir 265 mm katı disk tarafından idare edilir. Motosikletin gövdesi ve bileşenleriyle ilgili neredeyse her şey, boya seçeneklerinden gidon, tekerlekler ve bütün son rötuşlara kadar özelleştirilebilir olarak üretilmiştir. LightSpeed'in 2025 yılına kadar İngiltere'de piyasaya sürülmesini beklediği söylendi, ancak küresel sürüm daha sonra, muhtemelen 2026'ya kadar olacak.

Önceki Haber 2024 Honda XL750R Transalp İncelemesi
Sonraki Haber "Coco", Buell 1125CR Modelini tanıttı
Benzer Haberler